2885 дней назадАноним

Усім привіт ,я неповнолітня дівчина ,сторінку якої у соцмережі зламали, роздубули фотографії особистого змісту, викрадачі погрожують тепер розповсюдити їх всюди ,якщо я не заплачу грошей ,при цьому вони наполягають перекинути гроші онлайн платежем і відмовляються від особистої зустрічі ,на словах дають гарантії що видалять фотографії після оплати ,я незнаю що мені робити ,тому що живу у маленькому містечку,де всі все один про одного знають,порадьте як можна вийти із цієї ситуації??

С 14 лет уже имеете право лично подать заявление в полицию и заявить о вымогательстве, можете еще в орган опеки и попечительства обратится. Деньги не платить, рассказать родителям, чтобы они помогли и поддержали Вас.

зверніться до поліції або особисто або разом з батьками

~= А Д В О К А Т =~

Злочини, пов'язані з Інтернетом - на жаль важко розслідуються в Україні. Тому будьте, в додаток до всього вищевказаного, готова, що ймовірніше всього фотографії будуть розповсюджені, а виновники не будуть встановлені та покарані. Просто на майбутнє краще дбайте про безпеку своєї конфіденційної інформації - може така "наука" буде ще корисною - інакше як навчитись жити?

При написании ответа используется разметка Markdown.