2891 день назадГеннадий

Яке відношення мае посадочне насадження дерев шириною 10метрів, вдовж поля та Лісовим кодексом України?

~= А Д В О К А Т =~

Добрий день, ГЕНАДІЙ Вашу проблему вирішити цілком можливо, тим більше, якщо Вас зацікавить не коротка відповідь або навіть усний по телефону, а повномасштабна допомога і вичерпний алгоритм дій. Але для якісного виконання запропонованої Вами юридичної роботи необхідний діалог і отримання від Вас додаткової інформації. Вважаю, що зможу Вам допомогти з оформленням необхідних документів навіть у віддаленому режимі по Інтернету, з роз'ясненням всіх деталей, з формуванням стратегії юридичного захисту інтересів і з супроводом до логічного завершення, якщо у Вас дійсно серйозні наміри. Маю необхідний досвід (більше 20-ти років лише адвокатського стажу). Питання потрібно доповнити відсутніми деталями, а якщо є документи, то необхідно передати їх точний зміст (краще передати їх «скани» або цифрові фотокопії). В даному форумі уся інформація викладається публічно, тобто доступна для всіх читаючих, що не дозволяє застосувати спеціальні авторські розробки» і індивідуальний підхід. Тому для подальшого обміну інформацією пропозиціями (для забезпечення конфіденційності) краще звернутися безпосередньо на електронну адресу: advocate-s@i.ua

З повагою, А.

Геннадий (автор вопроса)

Конфідеційність в данному питанні мене не цікавить, а цікавить на якій юридичній основі я пиляю сухі дерева в посадці України?

~= А Д В О К А Т =~

Дякую за відповідь - бажаю благополучно пиляти далі...

Геннадий (автор вопроса)

При правлении В. Януковича по местному районному радио сообщили, что за вырубку в посадках деревьев будут штрафовать до 100000гр. или отправлять в тюрьму. Так мне интересно, сейчас что изменилось в этом плане. Стаття 333 Цивильного кодексу України неначе як дозволяє, ( http://jurists.org.ua/civil-law/2925-naukovo-praktichniy-komentar-do-st-333-civlnogo-kodeksu-ukrayini.html )але, як я зрозумів потрібен дозвіл, то куди звертатись за цим дозволом?

Геннадий (автор вопроса)

Не будь я раннее судимым, я может быть и "закрыл глаза" и пошел пилить, но второй раз из за сухих деревьев в тюрьму нет бажання.

При написании ответа используется разметка Markdown.