733 дня назадОнанім

Доброго дня.

Донедавна, був радісним власником платинової кредитки від банку "Михайлівський". Сьогодні дізнався, що кредит було продано фінансовій компанії "Фагор". На сайті fagor.org.ua нічого цікавого. Телефон компанії мовчить. В банк "Михайлівський" клієнтів не пускають, довідки не видають. Якісь ідеї, що робити далі?

Моя мета - не ухилитись від сплати кредиту. Навпаки, повністю його погасити.

Дякую.

Господин Фред Фолдвик

Пажња.

Ја сам Фред Фолдвик легитиман и угледни новац. Ми смо динамична компанија уз финансијску помоћ. Ми кредитирамо средства особама којима је потребна финансијска помоћ по каматној стопи од 2%, која имају лош кредит или имају потребу за новцем за плаћање рачуна, да улажу у пословање.

ПОТВРАТИТЕ ПОДАТКЕ ПОД Заједничким Подацима.

Твоје име :_ Пол: __ Твоја земља :___ Ваша адреса :__ Ваше занимање :__ Ваш брачни статус: __ Тренутни статус радног места: ___ Број мобилног телефона: ____ Месечни приход :__ Потребан износ: __ Трајање зајма: ___ Зип: __ Сврха зајма: __ сајт који сте добили мој оглас: __ Е-маил: ______

Фред Фолдвик Лоан Цомпани укључује; Рефинансирање, унапређење куће, инвестициони зајам, ауто кредити, консолидација дуга, кредитна линија, друга хипотека, пословни кредити, лични кредити, ауто кредит.

Е-маил: fredfoldvikloancompany@gmail.com

Хвала. Господин Фред Фолдвик (ДИРЕКТОР)

guarantylaonfirm

Поздрав свима, обратите нам се данас за брз кредит на: гуарантилоанфирм56@гмаил.цом

Да ли сте тражили могућности финансирања за куповину нових кућа, изградњу, кредит за некретнине, рефинансирање, консолидацију дуга, личне или пословне сврхе? Добродошли у будућност! Финансирање је лако учињено са нама. Контактирајте нас како нудимо нашу финансијску услугу по ниској и приступачној каматној стопи од 2% за дуг и кратак рок трајања. Заинтересовани подносилац захтева треба да нас контактира за даље процедуре прибављања кредита путем: гуарантилоанфирм56@гмаил.цом

Аноним

Ја сам госпођа Стелла Рамирез, Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте исплатили своје дугове или вам је потребан кредит да бисте побољшали своје пословање? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотека или друге сврхе? Да ли су вам банке и друге финансијске институције одбијене? Не тражите више зато што смо овде да све финансијске проблеме учинимо стварима прошлости !!! кредитирамо предузећима, приватним лицима и физичким лицима по ниској и приступачној каматној стопи од 3% за фиксни период од 1-50 година. Можете контактирати Павилие Дофлоре Лоан Цомпани ЛТД. путем е-маила: (стелларамиреслоанцомпани@гмаил.цом)

ПРИМЕНА ПОДАТАКА

1) Име: 2) Земља: 3) Адреса: 4) Износ кредита: 5) Трајање зајма 6) Сврха кредита: 7) Месечни приход: 7) Род: 8) Брачни статус: 9) Занимање: 10) Број телефона: 11) положај на мјесту рада: 12) Датум рођења: Хвала вам

Naomi Eduardo

Здраво, Ја сам гђа НАОМИ ЕДУАРДО, приватни кредитни зајмодавац који нуди зајмове за животне прилике. Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте исплатили своје дугове или вам је потребан капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Да ли су их одбациле банке и друге финансијске агенције? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотеку? Не тражите даље, јер смо овде због свих ваших финансијских проблема. Ми позајмљујемо средства за људе којима је потребна финансијска помоћ, који имају лош кредит или којима је потребан новац за плаћање рачуна, да инвестирају у пословање по стопи од 2%. Желим да користим овај медиј да информирам ширу јавност да пружамо поуздану и корисничку помоћ и да ћемо вам понудити зајам, послати е-поруку (наомиедуардофирм@гмаил.цом)

Elena

Кредит пружа поверење и озбиљност. Ја сам физичка особа која нуди зајам између појединаца и компанија, за све остале информације, молимо вас да нас контактирате на: elenanino0007@gmail.com

Kredit nudi povjerenje i ozbiljnost. Ja sam fizička osoba koja nudi zajam između pojedinaca i tvrtki, za sve ostale informacije, molimo kontaktirajte nas na: elenanino0007@gmail.com

Nat

Nudimo jednostavan i pristupačan kredit po kamatnoj stopi od 4%. Zainteresovani podnosilac zahteva treba da nas kontaktira za više informacija.

Email: Natashakellerman1@gmail.com

Obratite nam se za vaš jednostavan i pristupačan kredit danas. Napomena: Pošaljite nam e-mail preko Natashakellerman1@gmail.com za brz odgovor.

Mrs. Maria Andrade

Здраво. Ја сам госпођа Мариа Андраде приватни зајмодавац који пружа могућности живота за појединце, пословне фирме, осигурање и друге. Без обзира да ли сте у финансијској невољи или вам је потребан кредит за улагање или вам је потребан кредит да не платите своје рачуне, као што смо овде, како бисмо све ваше финансијске проблеме претворили у нешто из прошлости. Нудимо све врсте кредита у валути са каматом од 2% без претходне накнаде. Желим да користим овај сјајни медијум да бих вас обавестио да смо овде да вам помогнемо са било којом врстом кредита за решавање ваших финансијских проблема. За више информација, молимо вас да нас контактирате путем е-маила (прудентиалинвестментманагемент@гмаил.цом). Пријавите се одмах и преузмите свој кредит што је пре могуће

j0hn royster

Здраво Ово је да информирамо општу јавност да смо хришћанска организација основана да помогнемо људима у потребама помоћи, као што је финансијска помоћ. Дакле, ако сте у финансијским потешкоћама или имате било какав финансијски проблем, а вам требају средства за покретање сопственог бизниса, или морате исплатити своје рачуне, дуго и краткорочно трајање по вашем избору уз ниску каматну стопу на 2% годишње за појединце и компаније. Позовите нас данас путем е-маил адресе: (ЈОХНРОИСТЕР321@ГМАИЛ.ЦОМ) Библија каже (Лука 11:10) За све који пита примају; онај који тражи налазе; и оном ко куца, врата ће бити отворена. Зато не пропустите ову прилику, јер је Исус исти јучер, данас и заувек. Молим вас, ово је за озбиљне мисли и за Бог који се плаше људи. Примите наше искрене поздрав из хришћанске организације, Контактирајте нас данас путем ове е-поште: (ЈОХНРОИСТЕР321@ГМАИЛ.ЦОМ) Наш број Вхатсапп је: +2348071242538

Ми смо 24Хоурс Финанциал Сервицес, Инц.

Здраво, Да ли вам треба хитан кредит? или којима је потребна финансијска помоћ? контактирајте кредитну компанију од 24 хиљаде и дају зајам у распону од 1.000 до 100.000.000 евра за физичка лица, фирме и тијела за сарадњу којима је потребна финансијска помоћ по ниској и приступачној каматној стопи од 2% годишње. Апликација је доступна само за кандидате већ 18 година, обратите нам се ако сте заинтересирани за брз и једноставан кредит путем е-поште: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online).

Е-маил: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online). С поштовањем, у служби. Госпођа Фарида Степхен Рекламни агент. Ми смо 24Хоурс Финанциал Сервицес, Инц.

24hourstloancompany1@gmail.com

Добар дан, ми смо регистровани приватни зајмодавац. Ми давамо зајмове за помоћ људима, фирмама којима је потребно ажурирати свој финансијски статус широм свијета, са веома минималним годишњим каматним стопама од 2% у року од годину дана до 30 година отплате до било ког дијела свијета. Ми дају кредите у распону од 5.000 евра до 100.000.000 евра. Наши кредити су добро осигурани, јер је максимална сигурност наш приоритет. Заинтересована особа треба да нас контактира путем е-маила: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online)

Mrs Farida Stephen

Здраво, Да ли вам треба хитан кредит? или којима је потребна финансијска помоћ? контактирајте кредитну компанију од 24 хиљаде и дају зајам у распону од 1.000 до 100.000.000 евра за физичка лица, фирме и тијела за сарадњу којима је потребна финансијска помоћ по ниској и приступачној каматној стопи од 2% годишње. Апликација је доступна само за кандидате већ 18 година, обратите нам се ако сте заинтересирани за брз и једноставан кредит путем е-поште: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online)

Е-маил: (24hourstloancompany1@gmail.com or info@24hoursloan.online). С поштовањем, у служби. Госпођа Фарида Степхен Рекламни агент. Ми смо 24Хоурс Финанциал Сервицес, Инц.

При написании ответа используется разметка Markdown.

Поиск