2889 дней назадлюда

За рішенням р-ного суду з 2012року я перебувала на кв. обліку для покращення житлових умов в с/раді населеного пункту в списку на позачергове отримання житлового приміщення за №1, як сім я, що втратила годувальника, смерть якого пов язана з Чорнобильською катастрофою.

З  1999року  в  іншому  місті  укладено  Договір  довічного  утримання. Відчужувач

забороняє в квартирі проживати. Нотаріусом накладена заборона розпоряджатися даною квартирою.

 В  2015році  сільський  голова  нелегально роздобув з  БТІ - копію Договору довічного утримання ( стороною  якого не є)  та  розголосив  перед  депутатами  і  я  була  знята  з  квартирного  обліку  не  дивлячись,  що  я  зареєстрована  і проживаю в  даному  населеному  пункті  з 1984року,  а  квартира  за  Договором  довічного  утримання  з  Відчужувачем  знаходиться  в  обласному  центрі,  не  взявши  до  уваги,  норми  законодавства  "Правил  обліку  громадян,  які  потребують  покращення  житлових  умов,  що  громадянин  може  бути  визнаним  таким,  що  потребує  поліпшення  житлових  умов,  якщо  за  місцем  проживання  йому  належить  житло  меньшої  площі,  ніж  встановлено  в  даному  населеному  пункті,  а  домоволодіння  знаходиться   в  іншому  населеному  пункті  не  за  місцем  проживання  громадянина.
  Такі  дії  с/голови   та  с/р   пов язані   з  ненаданням  мені  земельної  ділянки  для  інд. буд-ва ж. буд-ку,  згідно  ст.20 З.У. "Про  статус  та  соціальний  захист  громадян  які  постраждали  внаслідок  Чорнобильської  катастрофи".
  І  тому,  п р о ш у  надайте  будь  ласка  характеристику  правомірних  дій  с/голови  та  с/ради.

Дані дії, оскаржую в суді. Відкрито кримінальне провадження, але слідчі дії не проводяться в розумні строки

При написании ответа используется разметка Markdown.