2891 день назадТЕТЯНА

направила лист з повідомленням про вручення в сервісний центр "Майфон"м.ЧЕРКАСИ 22,04,2016року про неналежний ремонт техніки проведений даним сервісом.Лист повернувся до мене26.05.2016року з відміткою"повернено за закінченням терміну зберігання".а конверті відмічено тричі що повідомлення надавалось сервісному центру проте СЦ не отримав лист на пошті.КОЛИ Я ПРИХОДИЛА З ЗАЯВОЮ ПРО ТЕ,ЩО МІЙ АЙФОН ПОШКОДЖЕНО В СЦ ЗАЯВУ ВІДМОВИЛИСЯ ПРИЙМАТИ.Що робити далі?ДОПОМОЖІТЬ!!!

звертатись до суду, якщо це офіційна зареєстрована адреса СЦ, то фактичне неотримання СЦ листа не є проблемою.. Але підозрюю, проблеми у Вас все ж є, часто споживачі відправляють листи звертаючись до продавця і вказуючи на зразок "сервісному центру" та адресу, тобто, не зазначають юр. чи фіз.особу-підприємця, а в реєстраційних даних дійсного відповідача немає відомостей про такий сервісний центр і за такою адресою..

Татьяна, попробуйте отправить письмо с курьерской доставкой, приоритетным, и тогда может его вручат. А так, Вы имеете право подать жалобу в инспекцию по защите прав потребителей, и обратится в суд с иском о защите своих прав, с требованием вернуть деньги или заменить товар на качественный.

При написании ответа используется разметка Markdown.