2880 дней назадОлександр

Доброго дня, мене цікавить питання що до страхування автомобілів компанією "Оранта". У страховому договорі вказано, що транспортним засобом не може керувати особа у якої стаж меньше трьох років. За довгий час користування мойому батьку надали скидку на страховий поліс, але після того як ми проплатили на 2016 рік, нам говорять якщо ми оплатимо на наступний рік повний поліс то тоді дозволено керувати при стажі меньше трьох років. Але головна проблема що я отримав право на керування і у мене не має стажу більше трьох років. Що робити в такій ситуації? І як уникнути проблем з поліцією, адже виходить цей поліс на мене не діє.

~= А Д В О К А Т =~

Добрий день, ОЛЕКСАНДР. Скоріше всього, Ви невірно тлумачите зміст вказаного договору (хоча його необхідно читати безпосередньо юристу, а не з Ваших слів, так як не зрозуміло мається на увазі "обов'язкове страхування" чи інша форма!). Скоріше всього, в договорі йдеться про умову, при якій просто страхові виплати не будуть виплачені, а не поліція буде відстороняти від управління транспортним засобом таку особу. Оскільки така договірна вимога просто нелогічна та справді грубо порушує права водія з меншим стажем водіння і взагалі тоді унеможливлює набуття такого стажу ніколи. Тому явно можливо визнавати таку вимогу незаконною у судовому порядку.
Тобто дану проблему вирішити цілком можливо, тим більше, якщо Вас зацікавить не коротка відповідь або навіть усна по телефону, а повномасштабна допомога, реальне складання необхідних документів «під ключ» і вичерпний алгоритм дій. Але для якісного виконання запропонованої Вами юридичної роботи необхідний діалог і отримання від Вас додаткової інформації. Вважаю, що зможу Вам допомогти з оформленням необхідних документів навіть у віддаленому режимі по Інтернету, з роз'ясненням всіх деталей, з формуванням стратегії юридичного захисту інтересів і з супроводом до логічного завершення, якщо у Вас дійсно серйозні наміри. Маю необхідний досвід (більше 20-ти років лише адвокатського стажу). Питання потрібно доповнити відсутніми деталями, а якщо є документи, то необхідно передати їх точний зміст (краще передати їх «скани» або цифрові фотокопії). В даному форумі уся інформація викладається публічно, тобто доступна для всіх читаючих, що не дозволяє застосувати спеціальні авторські розробки» і індивідуальний підхід. Тому для подальшого обміну інформацією пропозиціями (для забезпечення конфіденційності) краще звернутися безпосередньо на електронну адресу: advocate-s@i.ua

З повагою, А.

Аноним

Доброго дня! Олександр, можу вам порадити звернутися до страхової компанії Оранта, щоб вони переоформили вам поліс страхування.

~= А Д В О К А Т =~

І тоді пропаде батьківська "скидка", зате "Оранта" буде "в шоколаді". Вже краще рішуче змінити компанію - результат буде однаковий по коштах.

При написании ответа используется разметка Markdown.