2885 дней назадМаксим

Доброго дня! Податкова інспекція склала протокол про адміністративне правопорушення. Правопорушення- здійснення пасажирських перевезень в режимі маршрутного таксі. Відповідальність передбачена ч 1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Який мені можуть дати штраф? ( грн)

~= А Д В О К А Т =~

Добрий день, МАКСИМ.

Відповідальність може бути така: "...накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення..."

Дану проблему вирішити цілком можливо шляхом оскарження дій, тим більше, якщо Вас зацікавить не коротка відповідь або навіть усна по телефону, а повномасштабна допомога, реальне складання необхідних документів «під ключ» і вичерпний алгоритм дій. Але для якісного виконання запропонованої Вами юридичної роботи необхідний діалог і отримання від Вас додаткової інформації. Вважаю, що зможу Вам допомогти з оформленням необхідних документів навіть у віддаленому режимі по Інтернету, з роз'ясненням всіх деталей, з формуванням стратегії юридичного захисту інтересів і з супроводом до логічного завершення, якщо у Вас дійсно серйозні наміри. Маю необхідний досвід (більше 20-ти років лише адвокатського стажу). Питання потрібно доповнити відсутніми деталями, а якщо є документи, то необхідно передати їх точний зміст (краще передати їх «скани» або цифрові фотокопії). В даному форумі уся інформація викладається публічно, тобто доступна для всіх читаючих, що не дозволяє застосувати спеціальні авторські розробки» і індивідуальний підхід. Тому для подальшого обміну інформацією пропозиціями (для забезпечення конфіденційності) краще звернутися безпосередньо на електронну адресу: advocate-s@i.ua

З повагою, А.

Аноним второй

А я безкоштовно допоможу податковій скласти ще одного протокола на нелегала-"маршруточника". І, наскільки я розумію, "HELP" кричить саме той, хто податки не платить. Усі поввинні платити, а "маршруточники+HELP" - не повинні? Це Ви, Балаушко, допомагаєте тіньовому бізнесу? Тобто, злочину?

~= А Д В О К А Т =~

С чого взяла, шановна, що хтось не платить податки - по собі судиш

~= А Д В О К А Т =~

Так хоч щось вже треба спромогтись зробити в житті крім писанини на планшетику (протокол, кляузу, ябеду-гавябеду), щоб накінець прояснилось що це таке за явище з'явилось на небозводі. Та ще й вибірково на конкретну людину - самому "явищу" не дивно? А то шукати IP-код трохи дорого виходить. Ну нічого, час все полікує і розставляє крапки над "і". Не на того попало, затям.

При написании ответа используется разметка Markdown.