2870 дней назадАноним

Доброго дня. 2 дні тому склалась дуже неприємна ситуація, а саме: перебуваючи біля свого автомобіля, повз проходила неадекватна особа, чи то в стані алкогольного, чи то в стані наркотичного сп'яніння, йому щось не сподобалось, і він накинувся на мене з пляшкою, я від нього відійшов, він вирішив кинути її в мене, промахнувся, і розбив мені лобове скло авто. Викликали поліцію, чоловік дуже сильно відчував свою безнаказаність. Взяли показання 3 свідків, по факту складено заяву про адміністративну відповідальність, і сказали що слідчий перезвонить через 2 тижні. Питання в чому: Що мені робити далі, чи можна на нього написати заяву за погрози фізичною розправою, чи варто мені чекати повернення грошей від особи, та чи варто мені звертатись до суду та скільки коштує судовий збір? Дякую.

Ну для начала надо подождать, пока будет вынесено постановление суда о привлечении его к админ. ответственности, а потом уже заниматься взысканием средств

~= А Д В О К А Т =~

Так виглядає, що можуть дану справу "спустити на тормозах". Тому варто не чекати, а вже зараз "включатись в роботу" безвідкладно і є як це зробити. Щоб підготувати документи, правильний алгоритм дій - замало інформації від Вас і все одно необхідний діалог, тому, звертайтесь на електронку з профілю.

Підготуємо позов відносно спричинення матеріальноі шкоди, здійснимо представництво в суді. Звертайтеся.

Підготуємо позов відносно спричинення матеріальноі шкоди, здійснимо представництво в суді. Звертайтеся.

При написании ответа используется разметка Markdown.