2831 день назадмаша

приписала чоловіка до будинку 5 років назад, він п"є, б"ється і не дає спокійо жити. Жили в цивільному шлюбі, не розписані. Чи можна його висилити з будинку і в якому порядку? і чи прийдеться йому щось сплачувати?

Тут Вам потрібно звертатися до поліції із заявою про спричинення Вам тілесних ушкоджень. Також шукайте сусідів, які дадуть свідчння на Вашу користь. Й це потрібно робити шляхом подачи позову до суду.

Так, можна зняти з реєстрації через суд, але краще за допомогою звернутися до адвоката, який правильно підготує необхідні докази

Аноним

Шукаєте час у "розпорядку" між прийомом "на грудь", збираєте кількох гарних свідків, викликаєте поліцію і речі виставляєте на вулицю разом з колишнім "коханням". Нехай потім він бігає до суду. Замориться знайти тверезу хвилину і гроші на адвокатів. І у подальшому буде наука, як приймати на проживання алконавта.

Так можна і так але навряд чи сусіди вам допоможуть і чи вирішиться таким шляхом проблема

Аноним

Жіночко, зважте на те, що Ви господиня у своїй хаті. А "сюсі-пусі" будете з халамидником розмусолювати - і надалі буде бити. Дійте по принципу "Вышла украинка замуж за узбека, переехала к нему жить. Он ей рассказывает о своих обычаях и привычках: - Значит так, если я пришел домой и у меня тюбетейка на затылке, значит ужинать будем, любить тебя буду, целовать и деньги давать. Если тюбетейка - с правой стороны, то любить тебя буду, если с левой стороны, то ужинать. А вот, если у меня тюбетейка натянута на лоб, значит у меня плохое настроение и не попадайся мне на глаза и не будет у нас ни ужина, ни любви. Она его внимательно выслушала и говорит: - Если ты придёшь домой и руки у меня на груди, значить и накормлю тебя и поцелую, а вот если у меня руки в боки, то пофиг мне с какой стороны у тебя тюбетейка."

При написании ответа используется разметка Markdown.