2852 дня назадВиталий

Существуют ли условия признания договора пожизненного содержания не действительным третьей стороной после смерти, если смерть произошла от инсульта в возрасте 81г. 2014г. Не выполнение части п6 договора:" отчуждатель утверждает: правовая сделка не противоречит правам и интересам малолетних, несовершеннолетних или нетрудоспособных детей (ч6 ст203 ЦК Україны)"- является одним из таких условий?

Не зрозуміло з яких підстав ви бажаєте визнати договір довічного утримання недійсним. Тому що те, що ви написали - помер у віці 81 рік від інсульту і наведена вами умова договору -не є підставими для визнання цього договору недлійсним.

Условия признания договора недействительним заинтересованной третьей стороной существуют но необходимо более докладно знать ситуацию, чтоби вас проконсультировать

Аноним

У бабці був хтось із неповнолітніх дітей, і його права порушені? Це малоймовірно? Якщо це була навіть онука, - вона не мала права на нерухомість. Тільки якщо там зареєстрована. Може там жити. Зняти неповнолітнього з реєстрації дуже і дуже проблематично.

обирайте юриста та звертайтесь на платну консультацію для з*ясування перспектив, інакше належної відповіді отримати не зможете, її неможливо надати по таких вихідних даних

При написании ответа используется разметка Markdown.