2806 дней назадВікторія

надала в банк Свідоцтво про право на спадщину, оформлене в нотаріуса, в який строк банк зобовязаний виплатити належні кошти?

чи є установлені законом строки для подання Свідоцтва про право на спадщину для перереєстрації транспортного засобу, і чи обовязково це робити за місцем реєстраціі тз, чи можна за місцем проживання?

Аноним

стосовно автомобіля то протягом 10 днів з моменту видачі свідоцтва на спадщину, а де? де хочете закон тепер дозволяє знімати з обліку і ставити на облік транспортні засоби будь де.

стосовно банку то банк має відкрити на Вас новий рахунок, перевести кошти, а далі Ви як власник рахунку будете вирішувати чи знімати кошти чи ні

Вікторія (автор вопроса)

Так в банку відкрили картковий рахунок, у відділені пообіцяли на протязі 3х днів, але кошти не надійшли, а он лайн консультант банку прокоментував що можуть до 6 місяців розглядати питання , строк депозиту закінчився в грудні.

~= А Д В О К А Т =~

Консультант неправий. 6 місяців з моменту відкриття спадщини, а не після отримання Свідоцтва про спадщину. Тому звертайтесь із скаргою (бажано письмово рекомендованим поштою) спочатку до керівництва того банку, далі до управління НБУ, а далі з заявою про злочин (самоуправство чи перевищення повноважень посадовими особами банку) до поліції.

При написании ответа используется разметка Markdown.