2826 дней назадАноним

Вот какой вопрос.У меня есть машина купленная по доверенности четыре года назад.Генеральная доверенность выписана на меня и на жену.Я решил зарегистрировать авто на себя.Как бы жена продаёт авто мне.Как будет подсчитаны доходы или расходы семъи.И не лишат ли меня субсидии.Стоимость авто менее 50000 тысяч.

По довіреності юридично не продається автомобіль, вам надається право керування цим транспортним засобом, тому цей автомобіль не буде вважатися вашою власністю. Чи можливо ви маєте намір купити автомобіль, уклавши договір купівлі-продажу? І хто на даний час є власником автомобіля (хто записаний в свідоцві (технічному паспорті)?

~= А Д В О К А Т =~

Але в довіреності може бути надано право власником іншій особі продати автомобіль (правда не самому собі, а от на ім'я дружини чи іншого родича або особи - то можна). Це звичайно повпливає на середній дохід членів сім'ї та можна втратити право на субсидію, адже Ви таким чином офіційно повідомите, що є ще інші необліковані доходи, то яка субсидія? Субсидії для бідних, а не тих що мають такі кошти 50000 !!

Аноним

Якщо на мене хочуть написати генеральне дорученя на машину, буде супсидія?

При написании ответа используется разметка Markdown.