2825 дней назадМихайло 0685140582

Добрий день, чи можуть комісувати з армії з хронічним захворюваням спини? Невро патолог поставила діагноз сколіоз , остеохондроз , випаданя дисків до заду, зміщеня хребта в праву сторону

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно звертатись до медичної служби із скаргами на здоров'я, лише тоді постане питання про повторну ВЛК і можливе комісування з армії.

Михайло 0685140582 (автор вопроса)

Я звертався уже два раза а мене направляли лише до невро патолога, і одне із заключень у мене забрали залишилось тільки одне, поклали мене в медпунк тут в часті і кололи лише обезболюючі уколи

~= А Д В О К А Т =~

Необхідно звертатись активніше. Якщо є порушення прав - писати скаргу у військову прокуратуру, йти на прийом до прокурора, добиватись захисту своїх прав. Іншого варіанту немає.

Михайло 0685140582 (автор вопроса)

А як бути з тим що на воєнкоматі закрили очі на те що в мене хвора спина хоча були всі виписки від лікарів що в мене дві грижі поперекового віділу хребта і потрібно лікуваня?

~= А Д В О К А Т =~

Це незаконні дії - їх необхідно оскаржувати, захищати свої інтереси активно, розумно думати та доводити фактами та аргументами, правильно дотримуючись встановленої процедури. Адже спасіння "утопаючих" найкраще виходить у самих "утопаючих"... Без правильної процедури, без письмових звернень нічого толкового не вийде.

максим

В мене проблема в 5місцях хребта все зірване неврпатолог направив НА ВЛК ТРАВМАТОЛОГ СКАЗАВ СКАЗАВ ЩО НЕ МОЖЕ МЕНІ ДОПОМОГТИ ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ.

максим

Мене зможуть комісувати чи ні??

максим

Мене зможуть комісувати чи ні??

Діма

Доброго дня , я зараз лікуюсь в лікарні вмене виявили двохстороннє запалення легень, чи можуть ізза цього комісувати? Я майже вилікувався але мені після цього стало набагато тяжкіше дихати

~= А Д В О К А Т =~

Це вирішує ВЛК (військово-лікарська комісія), а не юристи. Якщо вилікували і далі "придатний до військової служби", то ніхто комісувати просто так не буде.

При написании ответа используется разметка Markdown.