2795 дней назадгалина

доброго дня.маю кредити в 5х банках.всі оформлені на мене.чоловік подав на розвід.дитині моіі не його 15років.проблема в3х банках.я інвалід 3групи.не працююча.як можна домовитися про меншу суму платежу і без тих штрафів що на мене нарахували.бо всі листи і дзвінки вибивають в мене землю з під ніг.замучилася.

вы имеете полное право подать на раздел имущества и если вы по нынешним кредитам делали проплаты и на то есть квитанции с указанием что именно вы их платили, то половину от этих платежей вы можете взыскать с мужа. Что касается не оплаченных долгов по кредитам, то половину тоже можно будет попробовать возложить на супруга.

Чоловік також зобов"язаний сплачувати заборгованість по кредиту, якщо добровільно він не бажає це робити, то можна примусового зобов"язати його платити частину кредиту, звернувшись із позовом до суду. Щодо зменшення штрафів і процентів, то вам потрібно домовлятись із банком про зменшення штрафів або необхідно ознайомлюватись із договором і рахувати суму штрафів, щоб встановити чи правомірно банк нараховує вам штрафи і проценти чи можливо виходить за межі договору, що часто трапляється з нашими банками, вони в такому випадку говорять, що виникла помилка. Це питання потрібно вивчати і детально в ньому розбиратися.

Кредиты, если они были взяты в браке, являются таким же имуществом, что также подлежит разделу... для дальнейшей консультации необходимо больше информации, и если интересует, пишите на почту

При написании ответа используется разметка Markdown.