2801 день назадАноним

Добрий день. Я допомагав дитині завжди,в місяць мій син отримував по 800-900 грнивень. Цього року у мене родилася дочка і звісно більше таких грошей я не можу давати свому синові від першого шлюбу. Моя колишня дружина вважає,що для сина замало тих 300-400 гривень,що я даю зараз і подала на мене в суд про стягнення аліментів в твердій грошовій сумі 850 гривень. Я не працюю у зв язку із втратою працездатності після аварії,являюся інвалідом 3-ої групи і отримую пенсію у розмірі 1130 гривень . Скажіть будь ласка,яку суму аліментів я повинен буду платити на сина ,якому вже виповнилось 13 років? Дякую.

Немає конкретно визначеної суми аліментів для вашого випадку, це як суд вирішить, але враховуючи, що особи ІІІ групи інвалідності є працездатними, суд може призначити більшу суму, ніж ви на даний час платите.

Аноним (автор вопроса)

Дякую

Аноним (автор вопроса)

Я з явився на суд із усіма потрібними документами по цій справі.Долучив довідку із банку про відкритий рахунок на сина ,де вже поклав чималу суму грошей, та повідомив суд про те ,що готовий платити по 400 грн. щомісячно.Суд вивчив усі документи та навіть не розпочинав слухання . Порадив написати заяву згоду і на цьому все. Я ще взнав те,що міг платити по 275 грн. щомісячно ,так як я є інвалід 3 групи і роботу мені знайти вкрай важко,так як у мене травма спини. Буду платити по 400 грн.Це мій син ,якщо б міг платив би і більше.

~= А Д В О К А Т =~

Дивно, що перша дружина не розуміє всіх перипетій життя, адже і так нормально було розподілено. Але не зрозуміло - як з її позовом суд поступив, відмовив в 850 грн. чи як?

Аноним (автор вопроса)

Так,вона належить до тієї групи людей" Чим більше дай,тим більше хочу". ) Напевне відмовив,адже я подав усі документи стосовно інвалідності ,доказав те,що про дитину я ніколи не забував.По цій справі усього я не знаю. Вона не з явилася на суд. Подала лиш заяву позов і все більше ніяких документів,не дочекалася суду і виїхала закордон.Малого залишила на свою матір. Мені сказали написати заяву і чекати листа ,напевне з ухвалою.

Признавать требования об оплате алиментов в размере 850 грн. с учётом Вашего дохода и рождения ребёнка в Вашей новой семье было поспешным. Необходимо ознакомиться с решением и пересмотреть размер алиментов с учётом появления в Вашей семье ребёнка и с учётом Вашего состояния здоровья и соответствщих медицинских расходов. Начиная с 14-летнего возраста, дети сами принимают решение у кого из родителей им лучше проживать. В случае, если ребенок решит проживать с Вами, это тоже будет основанием для пересмотра решения.

При написании ответа используется разметка Markdown.