2801 день назадЛілія

В моєму будинку проживає,прописаний дядя йому присудили виплати кошти на користь потерпілої, 40000 тис грн. Він інвалід отримує пенсію , з будинку конфіскували моє майно( чеків немає). Чи малаправо виконавча служба це зробити?

Аноним

Лілія! А де були Ви? Невже Ви не знали, що майно, яке дядькові не належить, будуть описувати? Коли описували - Ви були присутні? Хто підписував акти про арешт? Де зараз майно? Питань багато до вас з дядьком.

Аноним

Взагалі - повинна була бути постанова для власника житла "ВВІЙТИ" в житло, яке дядькові не належить. Тобто Вас особисто ця постанова стосувалася?

~= А Д В О К А Т =~

Це питання аналізу "тонкощей" вимог законодавства. Тому якщо потрібний захист, складання алгоритму дій та допомога формулюванні текстів необхідних звернень - звертайтесь на ел.пошту: advocate-s@i.ua для конфіденційності, діалогу

Аноним

На мій поверхневий погляд - 1.відсутність або можливості, або розуміння проблеми, або хоробрості (люди у нас, на жаль настільки забиті та налякані), 2. - суцільне порушення конституційних основ, самоправство чиновників. Шановна Лілія. Вам вручили акти виконавці? Що робили поняті на "входинах" у приміщення? Чи був поліцейський, що він робив?

~= А Д В О К А Т =~

Для обращения почти "вживую" дистанционно для диалога: advocate-s@i.ua

Лілія (автор вопроса)

Я там не проживаю, знімаю квартиру в сосідньому місті. Ніхто не попереджав , що приїдуть. На те майно , що забрали документа не дали , на інші речі зробили опис. Коли я до них зателефонувала, відповіли , що доведіть в суді ,що то ваші речі( якщо є чеки на ваше ім'я). Забрали труби на воду і каналізацію, які знаходилися в будику, насосну станцію... В мене немає імених чеків.Деякі речі які описала я забрала на квартиру. Дякую всим за відповіді)

Лілія (автор вопроса)

Не сказала, я не була присутня під час конфіскації. Дядя дійсно забитий, і заляканий міліцією. Говорив що були з міліцією

При написании ответа используется разметка Markdown.