2798 дней назадlumar

Підключене СМС-банкінг відразу бачу яка сума знімається з рахунку з чого можна зробити висновок чи є при цьому якийсь процент коли знімаєш гроші з рахунку в банкоматі іншого банку , знімав кошти в банкоматі Приват банку комісію не знімало, у зв’язку з чим подовжував знімати кошти тому що в деякі моменти це було зручніше і бачив через СМС-банкінг що знімає тільки ту суму що я хотів зняти без комісії. Заходжу вчора через ощад 24/7 з телефона в мене вже мінус на рахунку приблизно на 200грн , при тому я через СМС-банкінг неповідомлений про зняття коштів, звоню до оператора (дозвонився через 20-25хв) після розмови з оператором він описав ситуацію що в них стався збій в системі з травня місяця і цей збій тривав приблизно 3 місяці.

Питання: 1. За що я плачу кожен місяць 5 грн(якщо непомиляюсь) за СМС-банкінг . 2. Чому я маю розплачуватися за помилки з збоем в системі Ощадбанку .

~= А Д В О К А Т =~

Можете подавати в суд, заплативши попередньо судовий збір, що на жаль становить значно більшу суму завдяки нашим законодавцям. Якщо виграєте суд, то Вам його повернуть, але це не просто - виграти. Бажано найняти адвоката, а це ще витрати, адже адвокат захоче гонорар. А ви "5 гривень", "двісті гривень" - такі суми навряд чи будуть актуальні, в даний час це всього лиш один обід для "бідних" банкірів в недорогій харчевні.

Ви ці запитання поставте керівництву банку.

При написании ответа используется разметка Markdown.