2791 день назадВіта

Скажіть будьласка чи буду я отримувати допомогу на сина якщо він буде навчатися в допоміжній школі, чи є такий закон що дитина може бути на не повному державному утриманні тому що будемо кожного ранку приводити а після обіду забирати до дому

~= А Д В О К А Т =~

Незрозуміло який саме особливий статус має ця дитина для отримання допомоги, що відрізняється від інших "сіромахів"?

Аноним (автор вопроса)

Дякую що потрудились написати.Пробачте та моя дитина не сіромаха і не має статусу.Ми отримували допомогу як малозабезпечина сімя тому й запитую чи будуть нараховувати кошти на нього якщо буде на неповному державному утриманню чи знімають їх.

~= А Д В О К А Т =~

Все таки це питання краще задати в органу соціального забезпечення, який прийняв рішення про малозабезпечену сім'ю. На перший погляд виглядає, що не повинні зсінити, але ж Ви зобов'язані повідомляти про всі зміни, щоб не зловжити бюджетними коштами та не отримати кримінальну чи іншу відповідальність за це чи позов про повернення раніше незаконно виплаченого. Тому краще все таки звернутись до них і все вияснити на місці, так как такі вузьковідомчі питання - некодифіковані і мають багато специфічних моментів.

Та ще й питаня Ви задали сумбурно, з якого важко було зрозуміти що маєте на увазі конкретно, адже не вказали спочатку про статус малозабезпеченої сім'ї та й зараз не зрозуміло для чого Вам віддавати дитину в допоміжну школу, якщо будете забирати і приводити лиш на час навчання? Це все приходиться здогадуватись, а це ускладнює пошук відповіді тим більше дистанційно, коли немає можливості уточнювати необхідне. Адже не всі "Шерлоки Холмси", щоб по натяках проводити дедукційним методом розслідування повного змісту питання, яке задається з пробілами.

Віта (автор вопроса)

Дякую за пораду ,звернемось в соціальну службу,хоча й не збиралися приховувати де він навчається і вибачте що не правильно виклала суть запитання.А ще скажіть чи є щось сказано в законі про те що дитина може бути на не повному державному утриманні коли навчається в допоміжній школі ,чи незалежно забираємо ми дитину чи ні він всерівно є на державному утриманню і нічого не говориться про неповне забезпечення?Дякую

Віта (автор вопроса)

Пробачте та попробую пояснити ясніше.Хочу знати що каже закон ,якщо батьки дають дитину на день чи вважається це ,що дитина є на неповному державному утриманню якщо так ,то приношу справку в соціальну службу що мій син є на неповному державному забезпеченні тоді кошти як малозабезпеченоі сімі не мали б забирати або тільки частину,а якщо в законі нічого не сказано про це якщо немає значення чи дитина на день чи цілий тиждень вона є просто на державному утриманню, хочите забирайте або ні.Тоді немає сенсу ,щось доказувати в соціальних службах і зрозуміло ,що кошти які були призначені на нього знімуть.І приводити дитину будемо в допоміжну школу лише й заради навчання, а не з будь яких інших причин, якщо і знімуть кошти то не є трагедією основне щоб дитина щось знала і вміла і основне щоб була здоровою.

При написании ответа используется разметка Markdown.