2788 дней назадАноним

Я працюю в компанії ААА(спеціаліст з Programmatic). На минулому тижні мене до себе закликав директор з розвитку і сказав, що йому повідомили з іншої компанії про те, що хтось з наших співробітників подав туди резюме на працевлаштування, після цього він запитав мене чи це не я. Хоч і нічого страшного в цьому директор не вбачав, я всеодно вважав за потрібне показати свою позицію на рахунок цієї ситуації. Я говорив, що таким не займаюся і якщо вирішу, щось змінити то обовязково попереджу. Після нашої розмови, я попросив директора дізнатися в представника іншої компанії хто саме з нашої компанії подавав резюме, щоб всередині колективу не виникало ніяких підозр. В результаті директору повідомили, що подавав резюме я, але справа в тому, що я і правда подавав резюме, але 4 місяці тому, коли я ще не був працівником теперішньої компанії. Отож моє запитання: Чи можу я через суд вимагати вибачень від компанії, яка надала недостовірну інформацію про мене тим самим намагалася зіпсувати мою репутацію?

перш за все перед тим як звертатися до суду з позовом у вас має бути документальне підтвердження того що про вас надали недостовірну інформацію, наприклад лист від іншої компанії на ваше ім я або на вашого директора.Якщо потрібна буде допомога юриста, пишіть на law77@i.ua

Аноним

Это очень сложно доказать - что именно этой информацией Ваша деловая репутация была подорвана.

Аноним (автор вопроса)

Репутація не була підірвана, але були намагання її підірвати. Причиною намагань був непрофесіоналізм і хотілось, щоб більше таке не повторювалось.

При написании ответа используется разметка Markdown.