2739 дней назадАноним

Добрий день, можна, будь-ласка проконсультуватись з приводу статті 160 КУПАП? Мені прислали повістку до суду, але лист прийшов з запізненням і не був вручений особисто в руки. Які наслідки будуть, якщо я до суду не з'явився зі вказаних вище причин?

~= А Д В О К А Т =~

Можуть вирішити справу без вас (з шансами не в вашу користь чи навпаки), а можуть і відкласти, залежатиме від "рішучості" судді.

Аноним (автор вопроса)

"Можуть вирішити справу без вас (з шансами не в вашу користь" - а якщо шанси не в нашу користь, тоді, яким чином з мене можуть стягнути штраф? чи буде надіслана повістка повторно?

~= А Д В О К А Т =~

Рішення вам надішлють (яке може бути прийняте без вашої присутності на суді) по пошті, а коли воно вступить в законну силу, то штраф буде стягувати згодом державна виконавча служба. А може бути і відкладення суду, то тоді надішлють не повторну, а наступну повістку на іншу дату призначення судового засідання. Просто якщо сторони немає на суді, то більше шансів що буде прийнято не в вашу користь, оскільки якщо нікому захистити права, то вони й будуть погано захищені. Державна машина (чи судова влада) - це "жернова", які "перемелюють на муку" без жалю та співчуття та нерідко і без справедливості.

При написании ответа используется разметка Markdown.