2756 дней назадАноним

я гуляв вечером з дівчиною, просто подруга, у мене з нею нема ніяких відносин, в пориві ревнощів, вона захтіла побичти свого колишнього хлопця, піднялась до нього на етаж, і почала гупати по дверях, я пішов за нею бо думав, що зараз на емоціях випригне з вікна, чисто перестрахувався, і спостерігав всі її дії, вона нанесла матеріальні збитки (побила двері), її колишній хлопець написав до міліції заяву, і також в неї вписав мене, але я тільки спостерігав за всім, чекаю виклику до віділку. Підскажіть що мені робити в такому випадку

Можливо є свідки, що стояли осторонь і бачили, що Ви нічого не робили?

~= А Д В О К А Т =~

Вам терміного необхідно поспілкуватись з адвокатом конфіденційно. Можете звернутись для початку на ел.скриньку: advocate-s@i.ua для продуктивного діалогу.

Всё будет зависеть от показаний девушки. Если она Вас "вкинет" будете виновны, если нет - не будете. Если она будет на Вас наговаривать, но у Вас будут свидетели, то, вероятнее всего, Вы останетесь свидетелем, но не станете виновником. А то, что он Вас вписал в заявление о совершении преступления - ничего не значит, как писал выше - Всё будет зависеть от показаний девушки.

И для неё лучше, чтобы она сама наносила ущерб, т.к.

Стаття 67. Обставини, які обтяжують покарання 1. При призначенні покарання обставинами, які його обтяжують, визнаються:2) вчинення злочину групою осіб за попередньою змовою.

Но эта статья касается лишь уголовного дела. А если это будет административный материал, то ничего такого страшного не будет, даже если она на Вас наговорит.

Это если кратко. А для детального изучения проблемы Вам лучше обратиться за помощью к адвокату в Вашем месте жительства, который соображает в уголовных делах.

При написании ответа используется разметка Markdown.