2753 дня назадburack96@mail.ru

ми з чоловіком жили майже три роки в громадянському шлюбі. дитина записана тільки на мене і я йду як мати одиночка. я розійшлася з ним буквально вчора і він грозиться шо помститься мені і забере дитину якщо не зараз то коли дитині буде три роки. дитині зараз 1 рік і 2 місяці. в свідоцтві дитини записано тільки побатькові. умови проживання в мене нормальні квмната ванна кухня. чоловік їздить ше в польщу на заробітки і фінансово він сильніше, але нащод виховання то ні.чи є гроші великим аргументом. я не пю не куру за дитиною дивлюся, я з нею постійно. що робити ,підкажіть!!

он ей никто, а если попытается просто увезти ребенка, то это похищение уголовно наказуемое преступление, но он может быть попытается установить отцовство через суд

burack96@mail.ru (автор вопроса)

а якщо він установить батьківство через суд, то тоді що?

тоді в нього будуть права і обов"язки батька. Участь у вихованні, побачення тощо...

Аноним

забрати він її не зможе!!!!в більшій мірі це тільки залякування

Аноним

в мене такаж ситуація,тількимиз батьком дитини не проживали разом,він грозитьця забрати дитину.Неже дійсно він це зможе зробити?

~= А Д В О К А Т =~

Біологічний батько має такі ж права на свою дитину, як і матір. І може ці права забезпечити в тому числі і через суд. Про це слід пам'ятати і не доводити ситуацію до того щоб дитина ставала заручником ваших непорозумінь. Не мудро це і в майбутньому обов'язково аукнеться зовсім не в ту сторону.

Тетяна

В мене така тоже сутуация вин не допомагает грошми обзивав мене и детей забирал детський гроши и бив меня з детьми а теперь угражает мени забрать дитей

Раиса

Ми не розписани але я вагитна вин мене бив и душив погрожуэ що коли народжу то дитя забере я боюсь разом вже не живемо

Аноним

Я проживала з батьком дитини майже 3 роки,і він записаний у свідоцтва...чи може він у мене забрати дитину?і як ми проживали то ніякої участі у вихованні дитини не брав...зараз дитині 2.3 рочки

Аноним

Що потрібно щоб відсудити у жінки дитину ?

Іван

Я хочу забрать сина бивша випивайе

Юрист Денис

Вам нужно подать иск в суд . И в судебном порядке решать вопрос.

~= А Д В О К А Т =~

Над Вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю.

Іван, якщо Ви є батьком дитини, батьківство Вами визнано, то Ви можете звернутись до органу опіки та піклування або до суду з вимогою визначити місце проживання дитини з Вами.Під час вирішення спору щодо місця проживання малолітньої дитини беруться до уваги ставлення батьків до виконання своїх батьківських обов'язків, особиста прихильність дитини до кожного з них, вік дитини, стан її здоров'я та інші обставини, що мають істотне значення.Орган опіки та піклування або суд не можуть передати дитину для проживання з тим із батьків, хто не має самостійного доходу, зловживає спиртними напоями або наркотичними засобами, своєю аморальною поведінкою може зашкодити розвиткові дитини.

Марія

Я одинока мама з батьком дитини неперебувала в шлюбі,вже як 2роки розійшлися,инколи він помагає харчами і дуже рідко грошима,я непроти спілкуваня дитини з батьком і йому про це говорью,але він постійно погрожує що забере дитину якщо я почну будувати особисте життя,каже що я немаю права на особисте житя і постійно погрожує що забере дитину через суд,дитині 4споловиною роки

альона

чи можить чоловик забрать дитину якщо нерозписани

Альона реєстрація шлюбу не має значення, важливіше чи визнав чоловік своє батьківство відносно дитини. У батьків рівні права та обов'язки.

Аноним

якщо ви мати одиначка,то чоловіка у вас бути не може,навіть громадінського.

Почему это одинокая мать может выйти замуж, и от этого она не перестанет быть одинокой матерью, т.к. одинокой считается мать, которая воспитывает ребенка, и запись в свидетельстве о рождении ребенка об отце сделана со слов матери по ст.135 СКУ.

Аноним

якщо повторно вийшла заміж,то так! але якщо проживає з батьком дитини,ведуть спільне господарство,то на соціальну виплату як мати одиначка,жінка права не має.

~= А Д В О К А Т =~

А хто взнає, що вона проживає взагалі з кимось (це ж інтимне!) та тим більше хто може взнати, що він і є батько дитини, а не просто іноді чи навіть часто "в гості заходить співробітник по роботі обговорити плани на наступний робочий день"?

Аноним

Скажите пожалуйста может ли отец который не признавал ребёнка 2 года и не знает когда родился даже и в сведетельстве не записан, забрать у матери, попросил свидетельства фото, после того как я ему сказала что подам на алименты? Стоит переживать?

Аноним

Добрий дeнь.Скажіть будь ласка я хочу розлучитися із чоловіком з яким ми прожили 7років.У нас двоє дітeй 7років і 5міс.Чоловік мeнe бє.Я хочу розлучитися алe він мeні погрожує що забeрe дітeй,а мeнe кинe в псих лікарню.Я зараз в дeкрeтній відпустці.Працювала в лікарні мeдсeстрою.Я боюся що він любим способом забeрe дітeй

~= А Д В О К А Т =~

Вам треба вирішити що для вас важливіше: страх, доля дітей чи власна доля. Тоді все інше "прикладеться".

Доброго дня! Оформити розлучення можна у судовому порядку, в тому числі й визначити місце проживання дітей з Вами, стягнути аліменти на їх утримання.

Аноним

Якщо хлопець є громадянином Польщі а я українка і є вагітна ми з ним не є в шлюбі просто живем разом які шанси що він забере дитину в мене вразі чого?

Ернесто

Як забрати дитину собой за кордон? (як батько офісійно) -Дитина живе більше зі мною (батько) -Мама (не одружені) дитини іноді заберає дитину на 2 дні кожень тиждень -Я визу дитину в сад, пришколу, лікарню ...(мама дитини нікуди не ходить в садб , пришколу, лікарню ...) -Дитина зареєстрована у мене але прописана у неї в селі -Мама дитини зловживає спиртними напоями -Я іноземець и уже треба залешати україну але не хочу щоб дитини страждала біля неї

Аноним

ми з чоловіком жили пів року в громадянському шлюбі.ми розійшлися коли я була на 5 місяцв вагітності. дитина записана тільки на мене і я йду як мати одиночка, в свідоцтві дитина даже не записана на чоловіка. я не пю не куру за дитиною дивлюся, я з нею постійно. що робити ,підкажіть!!

Аноним

ми з чоловіком жили пів року в громадянському шлюбі.ми розійшлися коли я була на 5 місяцв вагітності. дитина записана тільки на мене і я йду як мати одиночка, в свідоцтві дитина даже не записана на чоловіка. я не пю не куру за дитиною дивлюся, я з нею постійно. що робити ,підкажіть чи може він забрати дитину

~= А Д В О К А Т =~

Зможе, він же біологічний батько...

Аноним

Як забрати дитину, у матері? Вона живе з батьками у іі батька гепатіт ц, а іі мати сірдечнік, бивша у дікреті сину 1,7 я все купляю, що потрібно дитині.. Якось іі мати перегудувала сина і він попав в лікарню я за все платив.. У бившоіі проблема із здоров'я у неіі цитовитка Нажаль дитина не записана на мене тільки очиство, я хочу встановити батківсто, що мені треба звробити?? І чи є, в мене шанси забрати сина ??? Допоможіть будласка Дякую

Аноним

я теж одинока мати,але забрати дитину її біологічний батько не може. це кримінальний злочин. чужий чоловік по факту не може забрати дитину,він ніхто. лише одне,він може подати в суд на визнання батьківства, тоді друга справа. я знаю таку сім'ю, де жінка народила,а чоловік цей дізнався і подав на визнання батьківства, то він тоді 2-3 деі на тиждень забирав дитину до себе(постанова суду така)

Аноним

для встановлення батьківства просто подавайте на суд документи, тоді днк візьмуть у Вас і дитини. беріть собі адвоката і вперед

Аноним

Скажіть будласка які потрібно дукументи на встановленя батьківства?? Дякую

Доброго дня. Перелік документів залежить від підстав для визнання батьківства та доказів по справі. Можу надати юридичні послуги з ведення справи, складання документів, представництва у суді. Звертайтесь.

Аноним

Доброго вечора!Маю таке питання,чи може біологічний батько забрати дитину,якщо він не записаний у свідоцтві,і п'ять років не з'являвся,а тут дав про себе знати!

Доброго вечора. Він може визнати батьківство у судовому порядку, тоді у нього будуть права та обов"язки щодо участі у вихованні, утримуванні дитини.

Аноним

Доброго дня,хотіла б ще дізнатися,якщо мій законний чоловік усинове дитину,дитина записана тільки на мені,біологічний батько участі в житті дитини не мав!Чи в подальшому він зможе мати якісь права?

freelawer

Для того щоб він щось мав йому спочатку потрібно довести в судовому порядку, що він батько дитини

Аноним

Хто він? той хто всиновить, чи той хто біологічний? Наразі, доки жоден не має жодних прав. Але у обох є можливість "мати якість права" при визнані батьківства (всиновлення чи доведення у суді батьківства, наприклад, через ДНК-експертизу)

Яна

Чи може батько забрати дитину якшо дитина носить мамину фамілію а батько дитини записаний у свідоцтво як фективний тато, теж на маміній фамілії?

Яна

Так як є свідоцтко про розлусення і я мама одиночка

Аноним

Я проживаю з батьком моїх двох синів, в шлюбі не перебуваю завагітніла у18 , почали жити разом, він сам був ініціатором того щоб я була мати одиначка але він гуляв постійно я сиділа з дитиною одною потім іншою (офіційно я мати одиначка), з часом крім гулянь почались випивки з його сторони , агресії, рукоприкладства, та психологічна давка, тепер коли я хочу уйти він погрожує що відсудить дітей , я не п'ю, не курю , виховую і формально і взагалі сама дітей він участь не приймає лише можна так сказати проживає з нами, чи може дійсно він відсудити дітей?навітьякшо признає заради цього дітей.взагалі забрати повністю він має право чи лише на участь у вихованні?

Доброго дня. У судовому порядку може визнати батьківство, у нього будуть права та обов"язки щодо дітей, а у Вас буде право отримати аліменти на утримання дітей. Підстав забрати у Вас дітей - не має, не хвилюйтесь. У разі визнання його батьківства чоловік матиме, як батько, приймати участь у вихованні дітей.

Аноним

Доброго вечора чи може забрати бивший у мене дітей якщо я сечас замужем и другий чоловік записаний батьком дітей він я була мамой одинокой

При написании ответа используется разметка Markdown.