2732 дня назадАноним

Купила взуття. Зрозуміла, що не підійшло, а коробку рідні вже викинули. Чек є, гарантійний талон також. 14 днів ще не пройшло. Чи можу я вимагати повернення грошей?

Аноним (автор вопроса)

А ще вони в ідеальному стані, не ношені

Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром.Якщо на момент обміну аналогічного товару немає у продажу, споживач має право або придбати будь-які інші товари з наявного асортименту з відповідним перерахуванням вартості, або розірвати договір та одержати назад гроші у розмірі вартості повернутого товару, або здійснити обмін товару на аналогічний при першому ж надходженні відповідного товару в продаж. Продавець зобов'язаний у день надходження товару в продаж повідомити про це споживача, який вимагає обміну товару.

Аноним (автор вопроса)

Дуже дякую, а якщо відсутня коробка, то це не проблема?

~= А Д В О К А Т =~

"якщо збережено його товарний вигляд" - відсутність коробки з натяжкою можливо пробувати трактувати, що товарний вид ніби-то не збережено (адже як має потім продати магазин цей товар без коробки?). Хоча можливо доводити і навпаки (адже прямо про упаковку, коробку не зазначено). Проявіть наполегливість, оскаржуйте у випадку чого до інспекції з захисту прав споживачів.

Аноним

куди звернутись з поверненням якщо розетка не хоче приймати без коробки

При написании ответа используется разметка Markdown.