2730 дней назад Мария

Мне необходимо оформить маму в дом престарелых. Мне 39 лет замужем и имею двух несовершеннолетних детей . ЗП -1400 гр в соц забез мне сказали , что я обязана платить за содержание от 2500до3500 гр как с таким доходом это возможно? Посоветуйте пожалуйста что мне делать? Спасибо!!!

~= А Д В О К А Т =~

Но ведь у мамы должна же быть какая-то пенсия (или по-инвалидности оформить, если есть основания или по-старости) - об этом ничего не указываете. Да и почему НЕОБХОДИМО, также не понятно? Ведь явно, что дешевле самой содержать, что лучше и делать, так как согласно закону (СКУ) это ваша дочерняя обязанность. Или ищите доход больших размеров, вы же не единственная с такими проблемами и явно не использовали какие-то нераскрытые возможности, которые есть у каждого.

Аноним

бідна мати,дочекалась від дитини хліба на старість.

Аноним (автор вопроса)

Вам дуже легко судити мене ..... не знаючи моєї ситуації !!!! Коли мама мене лишила в 4 місяці на бабцю , яка мене виховувала !!! А мама 30 років пила і жила зі своїми кавалерами періодично міняючи їх . і їй було абсолютно не до мене , я ледве врятувала квартиру в якій живу !!! Ви собі навіть уявити не можете що в тій квартирі робилося !!!А тепер вона згадала , що в неї є донька!!!! Я дуже жалкує що в свій час її не позбавили батьківських прав !!! А ви про хліб .... а як би ви знали який хліб я мала в дитинстві !!!!! Як вона все крала і продукти і пенсію в бабці і останнє золоті речі в мене , вона винесла з хати все ! !!!!! Навіть каструлі !!!! А тепер їй 62 роки і я її пожаліла і прописа в себе , щоб вона отримала пенсію !!!! І жити прийшла ...о як!!! А я не хочу щоб мої діти навіть на краплю не відчули то що я мала в своєму дитинстві !!!!

Аноним

вона ваша мати і можливо ваші діти візьмуть з вас приклад.

Аноним

якщо ця людина нормальна і нормально відноситься і виховує своїх дітей належним чином, піклується про них, балує хоть часом і справді любить, то і не візьмуть вони такий приклад. А ви краще займіться своїми справами, ніж копатись в чужій білизні.

При написании ответа используется разметка Markdown.