2709 дней назадАноним

Доброго дня,маю кредит в компанії Moneyveo,в кінці літа звільнили з роботи,в зв'язку з чим немогла оплачувати кредит,зараз він прострочився та його переуступили ФК Конкорд.звонять коллектора та погрожують.На мої прохання відправити договір з печатками перепродавання відповідають не цензурною лексикою та розповсюджують мої рерсональні дані в інтернет мережі.Від кредити не відмовляюсь,але зараз платити немаю чим.як бути?

Аноним

Доброго дня! Погрожують коллектори, використовують нецензурну лексику. Принижують мою честь та досдоїнство. Як бути далі?

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно юридично грамотно протидіяти. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

ігноруйте дзвінки

~= А Д В О К А Т =~

... і тоді можуть застосувати інші методи, навіть прийти додому не самі, чи здійснювати написи на стінах будинку, чи звінки сусідам, родичам, на роботу, чи інші устрашаючі способи. Подумайте, якщо б ви були колектором і отримували відсоток з "вибитого", що б ви стали чинити? Спокійно "відпустили" того, хто просто ігнорує дзвінки?

При написании ответа используется разметка Markdown.