2725 дней назадМарія

Пройшло обєднання громад без місцевого референдуму.,без широкого обговорення.Старостой назначив новий голова людину,яка знаходиться в списку посадових осіб .які вчинили коррупційні вчинки,яка не має підтримки в громадян. Новий голова прийшов з сумнівним минулим,який навязав ссвої умови по вивозу сміття.свої ритуальні послуги.Люди як завжди інфатільні.до чого призведе така децентралізація? Ми ніяк не можем добитись .як ми обєднались: добровільним обєднанням чи реорганізацією способом приєднання?І яка різниця між цим? Люди не знають і не хочуть знать.А якщо хтось запитує "группа піддержки" зразу ж нападає на неугодного . До чого така децентралізація доведе людей в регіонах.Чому в місцеві органи влади можуть приходить судимі і коррупционери.Люди ще не готові на місцях самі контролювать владу.

це складне питання. Для його вирішення пропоную звернутися для очного спілкування до до Адвоката ХЕЛП на advocate-s@i.ua

По звонку нп правительственную гарячую линию, если позвоните не анонимно, все факты, изложенные Вами, будут проверены, либо возможно коллективное обращение к руководству региона.

При написании ответа используется разметка Markdown.