2714 дней назадАноним

Ми два хлопця потерпілих в одній справі!В мене вкрали гроші(не повернули)і автомобіль (повернули з годом) а в другого хлопчини тяжкі тілесні,є 2 заяви зі своєї сторони я притензій не маю!Але виходить так що я є свідком тяжких тілесних побиття хлопця,(а він нічого не пам'ятає)на даний час вже є мої свідчення! чи можу я як свідок тяжких тілесних якось змінити покази чи взагалі не давати?

вам краще очно до адвоката. ви можете не свідчити проти себе та проти близьких, за завідомо неправдиві свідчення крим відповідальність. Тому краще до адвоката, щоб він проаналізував, що ви вже засвідчили та міг щось порадити.

Вы можете отказаться давать показания в отношении своих близких родственников, круг которых определен законом. Давать свидетельские показания в такой ситуации, Вы обязаны. Другое дело, как это все изложить. Если нужна будет помощь, обращайтесь.

~= А Д В О К А Т =~

До дистанційного досвідченого адвоката - теж можна звернутись корисно для себе. Хіба що не до адвоката-"малолітки", "першоразника" і ін. некваліфікованого але самовпевненого.

При написании ответа используется разметка Markdown.