2686 дней назадНаталія

Земельні ділянки для будівництва 0.24Га та для ведення сільського господарства 0,36Га були виділені батьку. Рішення сесії є, але немає схеми з абрисом цих ділянок. Батько помер, спадкова справа відкрита (є три спадкоємця). Щоб уникнути зловживань з боку сусідів та з метою дотримання добросусідства, написала до сільської ради заяву з проханням скликати комісію задля відновлення меж земельної ділянки. Заяву секретар прийняла але навіть не зареєструвала. 30 днів промайнули і ні комісії ні відповіді! На мої питання голова сільської ради лише усно відповіла що схем в них не має, а комісія не буде скликатись бо у сусідів приватизована земельна ділянка і без їх присутності вони не можуть нічого зробити. Я зауважувала що сусідня ділянка мене не цікавить і якщо немає схеми тоді б зробили схему за фактичним використанням (згідно земельного кодексу), бо цією землею користувалися ще мій прадід. Як зробити схему (абрис) ділянки? Як зафіксувати порушення та притягнути до відповідальності секретаря та голову сільради? Яким чином і в якій організації є архівні дані щодо володіння моїм дідом, прадідом цими земельними ділянками?

Всі документи зберігаються в архіві.А на голову пишіть скаргу до обл.ради,або в район.

Прежде всего делаете два одинаковых экземпляра своего заявления. Один оставляете у себя (с номером что зарегистрировали), а второй им. Жалобу нету основания писать так как вы не докажите, что вы что-то просили.

Наталия (автор вопроса)

в том-то и дело, заявление не регистрируют! и стой доказывай до сумасшествия?!

~= А Д В О К А Т =~

Тоді направте вашу заяву поштою рекомендованим (або цінним) листом з оформленням поштового опису вкладення та з оформленням зворотнього повідомлення про вручення. Тоді у вас будуть всі документальні докази дати та факту звернення. Якщо відповіді не буде (чи буде негативна чи яка вже буде) - тоді звертаєтесь до суду за бездіяльність чи незаконні дії. Тобто якщо путатись в трьох соснах та не вміти навіть подати звернення грамотно - то це означає з їх точки зору, що до вас як до серйозного опонента не ставляться та навіть не опасаються. Змініть їх точку зору, найміть юриста та вчиніть все правильно, адже не лише вміти подати, але й сформувати правильний текст вашого звернення - це теж відповідальна юридична робота, не зневажайте якістю.

При написании ответа используется разметка Markdown.