2707 дней назадНеизвестный

Юридичний університет та товариство з обмеженою відповідальністю в особі директора (замовник) уклали договір про надання освітніх послуг. Виконавець взяв на себе зобов'язання за рахунок коштів замовника здійснити надання одержувачу освітньої послуги. Одержувачем послуги є дочка директора товариства. Чи правомірними є дії директора?

Готівкова виручка (готівка) підприємств (підприємців), у тому числі готівка, одержана з банку, використовуються ними для забезпечення потреб, що виникають у процесі їх функціонування, а також для проведення розрахунків з бюджетами та державними цільовими фондами за податками і зборами (обов'язковими платежами). Підприємства не повинні накопичувати готівкову виручку (готівку) у своїх касах понад установлений ліміт каси для здійснення потрібних витрат до настання строків цих виплат.

Аноним

Все правомірно. Особливо, коли директор одноособо і є все товариство.

Ні не факт,просто для того,щоб надати конкретну відповідь, потрібно вивчати документи товариства.

Неизвестный (автор вопроса)

Одержувач послуги навчання є дочкою директора, вона не є працівником товариства. Законодавством передбачено навчання за кошти юридичних осіб, але між одержувачем послуги (студенткою -дочкою) та товариством ніякої угоди не укладалось. Наказ про направлення на навчання не видавався. Статутом нічого не передбачено. Чи правомірно директор використовує кошти товариства? В товариства 4 учасники.

нет, неправомерно

~= А Д В О К А Т =~

Для того, щоб надати конкретну відповідь, потрібно вивчати документи товариства.

Тут потрібно знати з якого капіталу йдуть кошти,власного чи статутного.

Якщо немає договору,кошти йдуть із статутного капіталу то тоді неправомірно.Але можливо ці кошти були витрачені із власного капіталу товариства?Для того, щоб надати відповідь,потрібно вивчати документи.

Неизвестный (автор вопроса)

Ці кошти - це була фінансова допомога

Неизвестный (автор вопроса)

допомога, яку вніс один із учасників товариства

При написании ответа используется разметка Markdown.