2671 день назадАноним

Доброго дня! Хотіла запитати я прожила в гуртожитку 4 місяці а заплатила за 11 місяців чому говорять платити за 11 місяців коли ми проживаємо лише 9? Чи можуть мені повернути кошти за гуртожиток якщо я хочу виселитися за власним бажанням?

договір у вас є? вам чим обгрунтовують свою вимогу?

Аноним (автор вопроса)

Договору у мене немає,вони самі склали договір я його навіть і не бачила зараз я хочу виселитися з гуртожитку і прошу повернути мені кошти за півроку але вони відмовляються.. Я розумію якби мене виселели вони то може б і не повертали б гроші,а так як я за вдасним бажанням то на мою думку вони повинні повернути гроші.Це так?

по логіці - так. тут важко щось порадити не бачивши договір. одержіть примірник, і якщо цікавить, то скиньте мені на емейл.

~= А Д В О К А Т =~

В договорі може бути записано, що вони мають право не повертати.

Аноним

А якщо в договорі не йдеться нічого про гроші(чи повернуть чи ні)

~= А Д В О К А Т =~

Його потрібно читати юристу, тому що те що здається "не йдеться" - насправді може "йтися". Договори - це серйозний юридичний документ, а не "хухри-мухри". Люди з життєвим досвідом та вищими освітами (без юридичного досвіду) в такі "вили" потрапляють з договорами, що "ага".

Аноним

Доброго дня, теж саме питання: яким чином повернути кошти заплачені за гуртожиток, коли плануєш виселитися??

Нонна

Добрий вечер Мени таке питання,, якщо ти прожив 27рок в гуртож чи мають право вигнати з гуртож таяк наше пі приемство закрилося і вимагають, щоб ми шукал собі кварт

Аноним

Чи зобов'язані студенти оплачувати проживання в гуртожитку за час карантину?

Так, зобов"язаний, оскільки кімната йому виділена.

При написании ответа используется разметка Markdown.