2675 дней назадАноним

телефонують з СБ фін компанії і кажуть що я є гарантом і повина сплатити чи малу суму за колишнього начальніка, який не виходить на звязок, пригрожують судом, особисто я нічого не підписувала по телефону просто підтверджувала що я знаю начальника і працювала на нього, що мені робити??? пригрожуть прислати лист а також дізнались мою адресу

Ігнорувати. За фактом погроз - заяву в поліцію.

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно не ігнорувати, а адекватно чинити. Адже так просто "ігноруванням" від проблем з колекторами не відбитись. І в поліції у них можуть бути "зв'язки", тому це частина правильних дій, але не панацея. Краще за все поступати "мудро", знайти свій шлях, враховуючи індивідуальні особливості.

та хай шлть хоч тонну листів, якщо ви нічого не підписували і коштів не одержували, то нікому нічого не винні. просто ігноруйте

"Потрібно не ігнорувати, а адекватно чинити. Адже так просто "ігноруванням" від проблем з колекторами не відбитись. І в поліції у них можуть бути "зв'язки", тому це частина правильних дій, але не панацея. Краще за все поступати "мудро", знайти свій шлях, враховуючи індивідуальні особливості."

І якій Ви тут бачите "свій шлях"?

http://www.l-ukrainka.name/uk/Verses/NaKrylachPisen/MijShljax.html

~= А Д В О К А Т =~

У кожного він різний (в силу життєвого досвіду, інтелекту, творчого підходу, оригінальності мислення і т.д.), а якщо потрібна "авторська розробка" - звертайтесь.

От що наприклад робити, якщо почнуть регулярно розбивати вікно, ніби колектори, а ніби й не докажеш? Може поліція допоможе (розбіглась!) чи відеокамери направлені (об'єкт в балаклаві - не видно хто). Що тоді - от і порадьте - проявіть творчість... для тренування нестандартного підходу...

Сказати - ігноруйте чи пишіть в поліцію - це щоб відчипились можна, але як мудра порада - замало, або навіть шкідливо-провокативно. Хто бере на себе відповідальність за наслідки за наприклад результатом розізлення колекторів? Комусь це безтолкове радити легко, а чи порадив це ж саме би собі?

Аноним 2

Я сделал просто. Первый раз предупредил чтобы не звонили. Второй раз записал разговор и предупредил. Третий раз написал заявление в полицию. Теперь не звонят.

~= А Д В О К А Т =~

Вам попались "слабенькие" коллекторы. ПОВЕЗЛО.

Нташа

Сергею Андрущаку. Сережа, пожалуйста прокоментируйте продажу кредитов дельта банком. Все у них как то мутно.

При написании ответа используется разметка Markdown.