2659 дней назадАноним

Мене зупинила поліція,я вийшов і пішов.що мені робити,і що може за це бути

~= А Д В О К А Т =~

В залежності від того що напишуть (чи не напишуть) в своїх рапортах поліцейські.

Аноним

А яку "доказову силу" має рапорт.

~= А Д В О К А Т =~

Рапорти поліцейських, протокол про адмін.порушення - це все рівнозначні в т.ч. документальні докази нарівні з іншими. Поки що "поліцейські" докази не мають переваг над іншими належними - всі вони рівні для оцінки судом в комплексі плюс пояснення сторін на самому суді. І вже суд "на своє внутрішнє незалежне переконання та на підставі зібраних доказів" - вирішує, здійснює "справедливе" правосуддя.

Аноним

Мене не було вдома. За 5 хвилин до часу, на який було призначено виклик до слідчого, оперуповноважений вклав у двері повістку. Я знайшов її вже через годину на підлозі (цікавість сусідку замучила). Зателефонував за номером, який там було написано. Почув голос чоловіка, який не представлявся. Запитав, чому повістку не вручають як положено за законом. Той став "вимагати" виконати вимогу і прийти негайно. Була сьома вечора, а я знаходився на денному стаціонарі у лікарні. Звичайно, адвоката я не міг з собою узяти о цій порі, потім мій стан не дозволяв спілкування у такому "режимі", - лікарі заборонили нервові перенапруження. Вийшло так, що я теж "повиховував" опера і сказав, що якщо не можуть працювати - нехай йде в АТО "попрацює" а потім полікується.

Через якись час читаю рапорт цього гада, - написав, що я нецензурно лаявся. Але такого жодного слова не було! Це що, є доказ?

Хочу оскаржити брехливий рапорт.

При написании ответа используется разметка Markdown.