2653 дня назадАноним

Заключила договір , потім оформила генеральну угоду по реструкторизаціі до кредитного договору . тепер банк вимагає оплати по договорах яких я не заключала. Копій договорів відмовляються давати. Кажуть що дадуть тільки за рішенням суду. Я згідна на суд . шукаю адвоката щоб грамотно подати позов.

Який позов ви збираєтеся подавати?

автору вопроса - это к вам банк должен предъявлять свои требования и заодно в копии иска предоставить документы, подтверждающие их требования

не совсем понятно если есть требование банка - то где вы это узнали, увидели , прочитали!? может к вам они обратились за взысканием

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно серйозно вивчати вашу непросту ситуацію, ознайомитись із сканкопіями наявних у вас документів тощо і це неможливо зробити шляхом коротких повідомлень на форумі. Якщо бажаєте зверніться на ел.адресу: advocate-s@i.ua

Аноним (автор вопроса)

Присилав банк лист з вимогою оплатити по не існуючому договору. Коли я почала вимагати копію догвори, присилали вимоги оплатити борг, невказуючи номеру договору. На має зауваження що я буду оплачувати тільки ту суму заборгованості яку мені присудить суд, по телефону мені сказали, що в суд ніхто подавати не буде, а справу передадуть колекторам.

Вам найкраще звернутись до адвоката, який вивчить наявні у Вас документи та підкаже як найкраще вчинити у Вашій ситуації. Жоден спеціаліст не зможе дати певної та точної відповіді на ваше питання без ознайомлення всіх документів, це все одно як лікарю ставити діагноз, по телефону. Звертайтесь, буда радий допомогти, є значний досвід в даній сфері.(050)774-27-65, v.shabrat@ukr.net

Аноним

Советую обратиться в банк письменно с требованием предоставить копии договоров. Можете в запросе указать, что Вы подозреваете работников банка в махинациях с финансовыми ресурсами и вымогательстве. Ответ они обязаны дать в соответствии с законами "О банках и банковской деятельности" и "Об обращениях граждан" - 15 дней срока (законы найдете в Интернете).

Аноним (автор вопроса)

Писала в основний офіс з проханням надати копіі. Відповіли, що почтою копіі не надсилають, оскільки це банківська таємниця. Порадили отримати копіі в будь-якому відділені банку. У відділені банку сказали, що нададуть інформацію тільки за рішенням суду.

Тогда надо истребовать через суд

Аноним

Вам збрехали. Приходите до відділення банку. Подаєте письмовий запит у 2-х екземплярах. Якщо прийняли - чекаєте 15 днів. На 16-й день приходите до того ж відділення (з паспортом і ІПН) і вимагаєте надати копію договору. Якщо не дають - викликаєте по 102 наряд поліції. Фіксуєте усе на відео поліцейських. Далі їдете до відділення поліції і пишете (власноручно, бо будуть усіляко сповзати з відкриття кримінального провадження) заяву по Стаття 182. Порушення недоторканності приватного життя Стаття 189. Вимагання та Стаття 190. Шахрайство КК України.

Відчеплються.

Аноним (автор вопроса)

Відповідь останньому дописувачу. Я звернулася у відділення банку, показала лист з банку, менеджер банку відіслала запит в головний офіс, хвилин за 10 прийшла відповідь, щоб копію листа сфотографували і знову відіслали в головний офіс що і зробила менеджер. На відповідь я чекала ще 15 хвилин. В результаті почула про суд. Менеджери банку в подібних ситуаціях відповіді ніякоі не дають. Вони просто вашу проблему переадрисовують в головний офіс і озвучують відповідь. Я дійсно у відділенні банку не писала заяви про видачу копій. Якщо менеджери не можуть надати відповіді без підказки з головного офісу, то копіі договору без дозволу головного офісу прості менеджери відділень не видадуть, це зрозуміло.

Аноним

Будьте наполегливими у своїх вимогах і не піддавайтеся на вмовляння та "знавців" з банку. Прийшли, письмово звернулися, нема відповіді - виклик 102.

"Прості" менеджери повинні зрозуміти, що Ви вимагаєте, а не просите. До того ж, вони ж не збираються надавати копії договору тітці з вулиці і "розкривати банківську таємницю". Якщо Ви, і тільки ВИ вимагаєте її розкрити, і Ви є носієм Вашої інформації, а не когось. Адже це інформація щодо Вас особисто, а не Гонтарєвої з Коломойським, - то й вимагайте!

Анонимам- советчикам- лучше сразу звоните 103 :-) вам-помогут

Аноним

Ви б краще, як така цілеспрямована, людині посилання на закони дали. До речі, Ви - сама з анонімів. Ваших контактних даних - повний mail.ru.

Якщо люди пишуть, - самі проходили через це. Чи це протизаконно? А, - ні! Такі поради позбавляють вашу пихату братію наживи.

Аноним (автор вопроса)

Я дякую всім хто мені написав. Я проживаю у Львові, тому прошу юристів, які працюють в місті і можуть мені допомогти відгукнутися. Дякую

При написании ответа используется разметка Markdown.