2647 дней назадВікторія

Доброго дня,у мене така проблема в мене є сестра яка прописана в будинку але не проживає там вже більше 3років,вона відмовляється виписуватися і вимагає частину будинку , які в неї є права на будинок?Будинок на мамі але я є опікуном мами до смерті.І інша проблема вона набрала кредити в банку,і не сплачує ,банк вже назначив дату суду,повістки ідуть до мене, і я боюсь що виконавча служба приїде описувати моє майно, що мені робити?

права собственности у сестры нет, у нее есть право только проживать в доме, если она не проживает долгое время, соберите доказательства(свидетели. справка квартального или сельсовета) и снимайте через суд с регистрационного учета в связи с не проживанием . Повестки идут вам, так это ее официальный адрес регистрации, и есть возможность , что при принудительном исполнении решения суда о взыскании могут прийти к вам описывать имущество и надо будет вам доказывать (документально, что ее имущества сестры в доме нет.

не затягивайте и подавайте в суд на снятие сестры с регистрационного учета

~= А Д В О К А Т =~

Так, краще чим по швидше "виписати" її через суд, оскільки фактично не проживає більше року, а то можуть прийти і описувати (арештовувати) цінне "рухоме" майно (техніку, дорогоцінності та ін. вартісне) та пізніше продавати його на аукціоні, таким чином гасити борг перед банком.

При написании ответа используется разметка Markdown.