2601 день назадАноним

Здравствуйте. В 2013г. я взяла кредит наличными в Дельта банке. В течении года платила в срок, но после пошли задержки по оплате, т.е. не в срок. Получалось, что растёт долг начисляется пеня. Я начала платить два раза в месяц, чтобы погасить задолженность. Мне начали звонить и называть разные суммы долга. Но когда я приходила в банк оплатить очередную сумму, она у меня не уменьшалась, а наоборот росла. Я уже больше года не плачу вообще, и сумма долга почему -то перестала расти. Мне также звонят, но уже не с банка, и называют разные суммы долга. (Хотя я знаю какая у меня задолженность). Банк с 15-го года банкрот. Подскажите, что мне делать. Платить или нет? Буду ждать ответ. За ранее спасибо.

Аноним

Банк не банкрот, в 2015 году объявлен неплатежеспособным. За счет депозитов граждан вам выдавался кредит. Возврат средств вкладчиков производится Фондом гарантирования вкладов т.е. государством. Теперь государство собирает средства, выданные банком в виде кредитов, чтобы покрыть свои затраты. Поэтому возвратить вредит придется. Но если вы сильно смелая, или сильно умная, можете попробовать поиграться с государством - себе дороже будет....

~= А Д В О К А Т =~

А если интеоресуют кокретные советы как в правовом поле "поиграться" то есть, если интересует юридическое сопровождение такой процедуры - обращайтесь непосредственно на e-mail: advocate-s@i.ua или САЙТ.

Аноним

Именно "поиграться"!

Платить надо будет, просто станет вопрос цены....

~= А Д В О К А Т =~

"Поиграться" - это слово процитировано из текста выше такого же (или может быть того же самого!) анонима... А если всё благополучно сложится, то возможно будет найден способ как вообще не нести никаких убытков - надо же знать конкретику, изучить докуменгты и быть при этом юристом и немного творческой личностью, а не только юристом-формалистом-бюрократом, который неправильно зашоренный как тот конь в упряжке с резиновыми кружками на глазах. Ведь в законодательстве всегда бывают ПРОБЕЛЫ, нужно лишь уметь из найти и законно использовать. Как-то так.

Здравствуйте!

Я бы пока советовал не платить, пока с документами не ознакомится адвокат. Иначе можете прервать срок исковой давности. Без документов тяжело дать объективную консультацию, Обращайтесь, буду рад помочь.

Аноним

Виктор Иванович стаж 20 лет; Балаушко Анатолій юр.стаж 28 років; Юридичні послуги у місті Львові Стаж 28 років 1 день і 2 години - а як перевірити чи це правдиво написано, а якщо хтось бреше? Не зовсім зрозуміло чому дні у останнього юриста весь час однакові "1 день і 2 години", адже години і дні повинні збільшуватись з часом чи це якесь шахрайство юриста, щоб собі збільшити собі ціну, а насправді то якийсь початківець, до якого люди не ходять?

Аноним

Нет, он не початківець, просто люди не ходять, не понимают своего счастья.

Аноним

Щось підозріла обізнаність може це він і є?

"Нет, он не початківець, просто люди не ходять, не понимают своего счастья."

я не плащениця і не бабка-гадалка, щоб до мене люди ходили))))))))

"Юридичні послуги у місті Львові Стаж 28 років 1 день і 2 години - а як перевірити чи це правдиво написано, а якщо хтось бреше? Не зовсім зрозуміло чому дні у останнього юриста весь час однакові "1 день і 2 години", адже години і дні повинні збільшуватись з часом чи це якесь шахрайство юриста, щоб собі збільшити собі ціну, а насправді то якийсь початківець, до якого люди не ходять?"

та всяке може бути, можливо, це і шахрайство, а може це маньяк...зараз слід бути дуже обачним. Я зараз йому перетелефоную і з'ясую, чи актуальним є стаж...залишайтеся тут

Від імені усіх львів'ян хочу висловити подяку тим людям, які не пройшли мимо, а днями відслідковували стаж "Юридичні послуги у місті Львові, 096 491 9990" та звернули на це увагу громадськості. Таких замечательних відвідувачів сайту справді залишилося обмаль. Насправді, причина того, що в "Юридичні послуги у місті Львові, 096 491 9990" стаж не збільшувався кілька днів банальна - хакери конкурентів поклали кілька серверів, яка знаходяться в Вашингтоні. Станом на цей момент, наші програмісти продовжують роботу, але успіхи вже є. "Юридичні послуги у місті Львові, 096 491 9990" активізував свій стаж з точністю до секунди. Ще раз дякую за те, що Ви з нами!!!

Злам належних мені серверів абсолютно не виключає можливості, що я шахрай або маньяк. Тому, якщо у вас будуть підозри, що під ніком "Юридичні послуги у місті Львові, 096 491 9990" діє шахрай - одразу письмово звертайтеся http://www.mvs.gov.ua/ua/, а також неодміннно проінформуйте про це своїх близьких та сусідів. Можете також проінформувати класну керівничку, шефа, поштарку, яка приносить пенсію, уявного друга (в кого хто є).

Усім гароного дня, до зв'язку. Мушу бігти, бо телефонують програмісти

Я просто представляю, как сейчас у кое-кого лицо пятнами покрылось)))

)))))))))))))))

https://www.google.com.ua/search?q=мухомор&client=opera&hs=7pd&tbm=isch&imgil=Hf2qVoQKV3Nl0M%253A%253Bb6YuxqQ3DV3pCM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.udec.ru%25252Fgribi%25252Fmuhomor-krasnyi.php&source=iu&pf=m&fir=Hf2qVoQKV3Nl0M%253A%252Cb6YuxqQ3DV3pCM%252C_&usg=__dUHwc9d-pE1xPajjombAQkNZjfo%3D&biw=1366&bih=659&ved=0ahUKEwij98P4lo3SAhVKFywKHRbVCaQQyjcIhAE&ei=q7ShWOP1KsqusAGWqqegCg#imgrc=Hf2qVoQKV3Nl0M:

Даний сайт створено для консультації людей, які потрапили в скрутну ситуацію та яким потрібна консультація з тих чи інших питань і якось сумно і не дуже приємно дивитись на те, як деякі юристи не вміють поважати інших колег та замість реальних порад чи консультацій забивають питання людей непотрібним флудом та безпідставною критикою інших. Товариш із Львова, майте повагу в першу чергу до себе.

"Товариш із Львова, майте повагу в першу чергу до себе"

кому саме з товаришів адресується ваше повідомлення?

Аноним

А що ж тут не понятного тому хто зі Львова і хто користується лівими даними про свій стаж, може й дилом в підземному переході чи в метро купив і зібрався дурити людей, які у скрутному становищі.

"А що ж тут не понятного тому хто зі Львова і хто користується лівими даними про свій стаж, може й дилом в підземному переході чи в метро купив і зібрався дурити людей, які у скрутному становищі."

  1. сядь, заспокійся. запитував не в тебе, тому твої фантазії не цікаві.

  2. щодо диплому, то не всі так вищу освіту здобували, як ти)))

Аноним

Я вищу освіту не маю і не берусь казати, що юрист. А ти занадто борзо істериш. А де можна подивитись твій диплом чи ти самоучка? Про тебе не даремно юристи форуму заговорили - напевно ти таки справді шахрай та ще й сам признаєшся значить так воно і є? То нащо дуриш людей що ти юрист. Так і скажи що до диплому не довчився а відрахували з якогось там курсу за пьянку чи ще за щось. А якщо хочеш заперечити то не юли а скажи прямо де можна побачити твій диплом - дай силку. А то кожне лізе в юристи. Хто збрехав раз - той брехун і є і цей пост то виявляє явно. Так що не викрутишся самозванець - я за тебе візьмусь особисто.

Аноним

Даний сайт створено для консультації людей, які потрапили в скрутну ситуацію та яким потрібна консультація з тих чи інших питань і якось сумно і не дуже приємно дивитись на те, як деякі юристи не вміють поважати інших колег та замість реальних порад чи консультацій забивають питання людей непотрібним флудом та безпідставною критикою інших. Товариш із Львова, майте повагу в першу чергу до себе і покажіть де можна перевірити що ви юрист, а не хірург людських душ, тобто мішеннік як сказав би Азіров.

"Так що не викрутишся самозванець - я за тебе візьмусь особисто."

Йди проспися, вже завтра за мене візьмешся)))

Аноним

До речі, вірно пишеться по-українські плащаниця, а не плащениця. Так що хтось зі Львова ще й рідної мови не знає, точно не може диплому мати. Або то не українець?

та то є так, вуйку, я москаль))))))

При написании ответа используется разметка Markdown.