2618 дней назадОлександр

Сподіваюсь на компетентну відповідь щодо наступної ситуації.

В Господарському суді знаходиться спід між ПСП (Позивач) та ТОВ (Відповідач) про стягнення боргу за поставку товару. Відповідачем подана заява про припинення розгляду справи у зв’язку із припиненням юр. особи (підтверджено відомостями із ЄДР). Представником Позивача долучені письмові пояснення та надані роздруківки з ЄДРСР по іншій справі, згідно яких визнано недійсними рішення загальних зборів учасників ТОВ (Відповідача), на яких зокрема вирішувалося питання про припинення товариства. Вищенаведене підтверджується наступними роздруківками з ЄДРСР:

  1. Рішення господарського суду (визнання недійсними рішення загальних зборів);
  2. Постанова апеляційного господарського суду (залишено без змін);
  3. Постанова ВГСУ (залишено без змін).

Надайте, будь-ласка, відповідь на наступне запитання:

  • Яким чином можливо виконати вимоги ухвали суду щодо надання письмових доказів скасування державної реєстрації припинення юридичної особи (Відповідача) або відновлення його державної реєстрації на підставі наведених вище судових рішень (постанов)?

  • Яким чином зацікавленій особі ініціювати проведення процедури скасування державної реєстрації припинення юридичної особи (Відповідача) або відновлення його державної реєстрації?

~= А Д В О К А Т =~

У вас бізнес питання та ще й складні. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Олександр (автор вопроса)

Складається враження, що досвідчені юристи або адвокати уникають цей сайт.

Насправді, для обізнаних юристів, які мають справу з господарськими спорами зовсім не складно прописати алгоритм дій, оскільки не піддається жодному сумніву той факт, що звертатися до допомогу можна лише до тої особи, яка володіє достатніми знаннями у вищезазначеній галузі права.

Не портрібно бути особливо проникливою особою та мати дар передбачення, щоб зрозуміти, що запитання поставлено найманим працівником Позивача. Якби роботодавець розумів необхідність витратися на кваліфіковану юридичну допомогу, то зі свого боку я б надав би фахівцю всі необхідні документи. До слова сказати, недавно звільнився юрист, який не зміг миритися із таким розміром заробітної плати, яку отримував від Позивача...

Подобные сайты, не для юриков, которые работают для получения прибыли, а соответственно вопрос, какого черта их должны бесплатно консультировать

~= А Д В О К А Т =~

Відповідач "виграє" дану справу - це самий короткий алгоритм. А вам краще задуматись про пошуки більш перспективної роботи (за прикладом вашого бувшого юриста).

При написании ответа используется разметка Markdown.