2622 дня назадАноним

Як можна визнати розписку подану до суду неправдивою, якщо я знаю що в ній написана неправда?Розписка написана місяць назад, але за 2015 рік.

О чем именно расписка?

експертиза може встановити час підпису на розписці. щодо всього іншого, то потрібно бачити розписку. можливо вона складена некоректно і по ній взагалі нічого неможливо стягнути

Аноним (автор вопроса)

На одному листі написано що я такий то ( продавець) продав обладнання за суму такому то . Число і підпис. І на цьому ж листі другою ручкою написано покупцем, що я такий то придбав обладнання за таку суму. Число і підпис поставлене за 2015 рік. Розписка подана до суду, але вона написана в цьому році.

~= А Д В О К А Т =~

А в чому вона "неправдива" - тільки по формі в даті чи є ще щось?

мало інформації в вашому питанні. про що судовий спір?що підтверджують розпискою?

Аноним (автор вопроса)

Щодо дати продажу. Ця розписка нібито підтверджує, що придбане в шлюбі обладнання було продане до моменту розлучення, тобто в шлюбі. І ділить тепер виходить нічого. Хоча колишній чоловік цим обладнанням користується і по даний час. Сам в суд не зявляється, а його представник подав розписку і заявив клопотання про залучення свідка ( покупця) який підтвердить правдивість обладнання.

просіть експертизу

Аноним (автор вопроса)

.... правдивість поданої розписки.

Аноним (автор вопроса)

Скільки орієнтовно експертиза може коштувати?

При написании ответа используется разметка Markdown.