2615 дней назадАноним

Державний виконавець відкрив виконавче провадження в червні місяці за діючою на той момент редакцією ЗУ Про виконавче провадження. Потім приостановила його і в грудні місяці поновила за новою редакцією закону яка вступила в дію з 5,10.016 року. Наклала на мене штрафи, виконавчий збір в сумі до 9 тисяч і впоралась. По якій редакції закривається ВП? Що робить якщо вона навіть ніяких виконавчих дій не проводила. А я їй предоставив дуже поважні причини не можливості виконати рішення суду.

Вам потрібно звернутися до виконавця з клопотанняпро ознайомленнз виконавчим провадеженнм із застосуванням фотоприладів. А там або самі скаладайте скаргу на дії або бездійяльність виконавця, або звертайтесь до юриста. Видали інформацію взагалі, неконкретизовану, залишається тільки гадати.

Антон (автор вопроса)

Питання в тому якщо ВП відкрите по старій редакції закону то і закривати треба по старій редакції а не по новій?

Зараз виконавче провадження буде закриватися за новою редакцією. Перехідні положення вказаного Закону не містять застережень щодо цього питання.

Антон (автор вопроса)

Ви не праві ст.58 Конституції України ніхто не відміняв і в новій редакції ЗУ Про виконавче провадження" є Перехідні і прикінцеві положення п.7. Читайте.!!!!

по новій, стаття 58 КУ тут ні до чого

Лона

Стаття 58. Закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом'якшують або скасовують відповідальність особи. {Офіційне тлумачення частини першої статті 58 див. в Рішенні Конституційного Суду № 1-рп/99 від 09.02.99} Ніхто не може відповідати за діяння, які на час їх вчинення не визнавалися законом як правопорушення. {Офіційне тлумачення статті 58 див. в Рішеннях Конституційного Суду № 1-зп від 13.05.97, № 6-рп/2000 від 19.04.2000}

ЯК ЦЕ "ні до чого"? Конституція НАД законом, чи "ні до чого"? А для чого у нас Конституція?

Леся Целикова 0505542573

Ознакомится нужно с производством однозначно, и если вы считаете что Ваши права нарушены, то идите в суд, либо на действия исполнителя- если был судебный приказ, или же на Исполнительную службу - если исполнительное производство открывалось по другим документам. Иначе никак. Что касается по какому должны были закрыть- однозначно по старому с учетом "перехідних положень". По "перехідним положенням"- уже есть судебная практика. Для более точного ответа- нужно смотреть документы и понимать о чем идет речь.

Андрей

Лучше выполнить работы по строительству вашего [HTML_REMOVED]дома[HTML_REMOVED] под Киевом

Коротко

А Леся спец по собачкам. Но никак не юрист. Зашибись! Окончила она Ирпенский индустриальный колледж КНЭУ им. В. Гетьмана, Учетно-экономический факультет. Где юристы?

При написании ответа используется разметка Markdown.