2610 дней назадАнна

Добрий день! Така ситуація. Подала позов на підставі ЗУ Про захист прав споживача, при цьому судовий збір не сплачувала посилаючись на п. 7 Постанови Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 17.10.2014р. № 10 «Про застосування судами законодавства про судові витрати у цивільних справах». Суд відкрив провадження по справи, але залишив позовну заяву без розгляду (за моєю заявою, у звязку з тим, що був неналежний відповідач). Зараз я подала такий самий позов, вказавши вже належного позивача, і також судовий збір не сплачувала. АЛЕ, в цей раз позов попав до іншого судді, і той виніс Ухвалу, що потрібно сплатити судовий збір. Що робити в такій ситуації? Тим паче, що в Ухвалі вказано: Ухвала оскарженню не підлягає.

подати заново позовну заяву...

Анна (автор вопроса)

А ця хай залишається не поданою?

Була подібна ситуація, сплатіть судовий збір, а потім вирахуйте його з відповідача

Зараз суд. збір сплачується з таких позовів, за попередньої редакції ЗУ "Про судовий збір", не сплачувався.

Анна (автор вопроса)

Дякую

~= А Д В О К А Т =~

Але видно ще всі судді про це не знають...

Аноним

Здраствуйте я сином прописанная в квартие но ми не внесени в приватезацею а влоделец кварти мой папа но он снами не живет уже 2года в квартире прописан брат мама и мой син 3 летний я могу както дибитса своей части квартири чьтоби потим нестаться на улице ну ви сами понимаете я мать одиночька подскажите чьто мене нужно делать и куда оброщаться за помощью и какие мне нужно документи собрать но уменя есть лицевой щет на квартиру подскажите будьласка,

Право власності ви можете отримати, якщо батько вам подарує чи продасть свою частку, також може на вас скласти заповіт чи інший інший правочин (наприклад договір довічного утримуванн), але це на розсуд вашого батька, оскільки він є власником квартири і йому розпоряджатися квартирою і не має значення, що він в ній не проживає.

~= А Д В О К А Т =~

Всё это может решить только ваш отец (нотариально оформив) - к нему и обращайтесь за переоформлением квартиры на вас. А кто прописан, не имеет особого значения - "командиром ситуации" есть только собственник, то есть ваш отец.

При написании ответа используется разметка Markdown.