2581 день назадЮлия

Відповідальні по кредиту 2 особи змінили місце проживання. Банк подав скаргу на стягнення коштів, по місцю проживання позичальника і поручителя. Обоє змінили місце проживання на інше і з відти виписались, відшукати їх не можуть. Два суди в різних районах відмовили у скарзі позивачу, по причині, що справа не підсудна цьому суду. Позивач подав апелляційну скаргу, в перший суд , керуючись законом ч.9 ст110 ЦПК України, позови до відповідача, місце реєстрації проживання або перебування якого невідоме, пред"являються за місцезнаходженням майна відповідачачи за останнім відомим зареєстрованим його місцем проживання. 1 Тепер аппеляційний суд має право вирішити справу на користь банку? 2 Що буде, якщо відповідачі не з"являться на судове засідання, оскільки не отримали повістку на суд?

  1. Апеляційний суд не вирішить справупо суті позову, а скасує рішення місцевого суду та поверне її для розгляду по суті. 2. Буде заочне рішення, яке суд ухвалить на підставі наданих позивачем документів. Так що, це не варіант, тому ще , можли, нарахували зайві проценти, сплинув строк позовної давності на платежі та пеню й т.д., а ці питання можуть вирішуватись судом лише за наявністю відповідача або його представника.
  1. апеляційний суд розгляне справу лише щодо підсудності а НЕ по суті позову(боргу)..... і потім якщо апеляцію задоволнять то суд першої інстанціїх буде її розглядати по суті...... якщо відповідачі не будуть при розгялді то суд винесе заочне рішення!!!
Юлия (автор вопроса)

Дякую, як швидко відбуваються післясудові процеси? І як можна дізнатися про рішення суду? І при заочному рішенні суду, може потім відповідач подавати скарги в апеляційний суд?

При написании ответа используется разметка Markdown.