2529 дней назадАноним

Доброго дня! Підскажіть будь ласка. Мій брат ДРАГАН КОНСТЯНТИН ВАЛЕРІЙОВИЧ засуджений за статтею 186 ч.2 , відбуває покарання в ЖВК №4, який проходив комісію на умовно-дострокове звільнення 24.02.17р.. Кримінальна справа № 295/2247/17, суддя Зіневич І.В., суть справи: справи в порядку виконання судових рішень у кримінальних справах. Суд було призначено на 19.05.17 року, суд було перенесено з невідомих причин на 30.05.17р. суд знову невідбувся, перенесено на невідомий термін. На сайті Богунського районного суду інформації ніякої немає. Скажіть будь ласка що нам потрібно зробити щоб нарешті було принято рішення? Дуже вдячні за допомогу. Дякуємо!

Перенесення судового засідання може бути з різних причин. Неотримання судом документів, які була повинна представити установа де відбуває покарання засуджений, участь судді у розгляді іншої справи, неявка прокурора та інше. Більш за все треба звернутися безпосередньо до секретаря фбо помічника судді за роз’ясненням.

~= А Д В О К А Т =~

Вони РОЗЯСНЯТЬ... ДОГОНЯТЬ і ще раз РОЗ'ЯСНЯТЬ. Вам потрібен адвокат, то це можливо допоможе. Якщо цікавить дистанційний юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: *advocate-s@i.ua`* або на САЙТ.

~= А Д В О К А Т =~

Вони РОЗ'ЯСНЯТЬ... ДОГОНЯТЬ і ще раз РОЗ'ЯСНЯТЬ. Вам потрібен адвокат, то це можливо допоможе. Якщо цікавить дистанційний юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.