2520 дней назадАноним

Доброго дня! Допоможіть будь-ласка з чим саме мені потрібно звернутися до суду. Я хочу розлучитися зі своєю дружиною та залишити сина з собою. Це в нас повторний шлюб, при розлученні минулого разу, суд виніс рішення на мою користь та залишив сина проживати разом зі мною. Через деякий час ми зареєстрували шлюб знову. Підскажіть будь-ласка, чи є те рішення суду чинним, можливо мені не потрібно звертатися до суду з проханням залишити дитину на проживання зі мною, а просити розлучити нас?

решение суда об определении места жительства ребенка конечно есть действующим, и к браку не имеет отношение. оно может быть пересмотрено но по вновь открывшимся обстоятельствам в течении 3-х лет с даты вступления в законную силу

Раніше отримане Вами рішення суду, є не змінним і підлягає його виконанню по сьогоднішній день. Якщо дружина проти того, що дитина буде проживати з Вами, то вона повинна звертатись до суду. Якщо Вам потрібна правова допомога при написанні позовної заяви до суду - можемо обговорити деталі співпраці.

При написании ответа используется разметка Markdown.