2458 дней назадYurkiss

На поточний Рахунок 26000055717288 в ПАТ КБ Приватбанк ,одержувачем якого є РАДЧЕНКО ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ були перераховані кошти для придбання відеокарти Gigabyte Geforce Gtx 1080 Ti Aorus Xtreme Edition 11g. Після підтвердження транзакції банком про оплату даний магазин imaniya.com.ua став не доступний,менеджер який давав сам рахунок магазину не відповідає. Звернувся із заявою у поліцію ,а також у Приват банк. В банку відповіли що рахунок заблокований , так як багато потерпілих виявилось із даним рахунком. Хочу запитати чи є шанси на повернення коштів.

Є шанси, тим більше, що рахунок заблоковано. Дальше справа за поліцією і банком, але потрібно впливати на них, щоб працювали по вашому питанню, а не чекали поки само вирішиться.

Шансы есть и очень перспективные.

Yurkiss (автор вопроса)

Які подальші дії із слідством у поліції.? Виходити на контакт із слідчим який веде справу ,які запитання ставити. Чи можливо щоб слідчий дав запит до банку яка сума заблокована на рахунку,і чи не виведено усі кошти .

І такий запит слідчий може зробити. Зверніться до слідчого із клопотання про надання вам інформації про всі слідчі дії, які було проведено по кримінальному провадженню, яке відкрито на підставі вашої заяви та чи по цьому провадженню вже пред"явлено підозру. В банк теж надсилайте запити щодо повернення вам коштів.

Сначала убедитесь, что Вам присвоено статус потерпевшего

~= А Д В О К А Т =~

Потрібний комплекс заходів на захист ваших інтересів - само все не станеться. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Yurkiss (автор вопроса)

Підтверджено слідчим, статус потерпівшого.

При написании ответа используется разметка Markdown.