2193 дня назадАноним

Ухвалою провернуто апеляційну скаргу на виправлення недоліків а саме незаплочено судовий збір. Судовий збір було заплочено через приват 24 дублікат квітанції якої було направлено на електрону адресу де я роздрукувала та відправила в апеляційний суд. Суд повертає справу мотивуючі тим що потрібно оригінал квітанції. А що роздрукований дублікат з приват 24 це не документ. Поясніть будь ласка.

Аноним

Докази які підтверджують сплату судового збору мають бути оригінали тобто з мокрою печаткою. У вашому випадку можна спробувати звернутись у до касира у банки для видачі квитанції (того ж дублікату) про оплату в печаткою банку.

Дублікат квитанції для суду - це дублікат квитанції. Зверниться до відділення ПриватБанку, роздрукуйте квитанцію у відділенні (або заздалегідь у дома) та представники банку повинні проставити на данній квитанції мокру печатку.

Для суда платежный документ оформляется специальным образом, то что банк проставляет мокрые штемпели - это одно, и с оборота документа делается соответствующая надпись " Грошові кошти в сумі 510грн 00 копійок ( Пятсот десять гривень 00 копійок) сплачено до Державного бюджету в повному обсязі 08 травня 2018 року. підписує уповноважена особа банку і бажано щоб поставили печатку банку" ( сума та дата умовні). Далі цей платіжний документ оригінал направляете до суду разом з заявою про виконання ухвали суду.

При написании ответа используется разметка Markdown.