1932 дня назадМаксим Іванович

В п.5 "Перелік майна, на яке може бути звернено стягнення за виконавчими документами" ЗУ "Про виконавче провадження" зазначені "один телевізор, персональний комп'ютер на сім'ю...". Це означає, що можна вилучити або телевізор, або комп'ютер, чи не можна вилучати обидва предмета.

Завчасно дякую.

Аноним (автор вопроса)

Приэднуюсь до запитання

Приєднався автор сам до свого питання:)) У Вас реальна ситуація?

~= А Д В О К А Т =~

Обидва - не партесь...

Аноним (автор вопроса)

У нас один айпі-адрес) ситуація йде до реальної

~= А Д В О К А Т =~

Мав на увазі не те, що вас двоє, а те, що таки не можна вилучати обидва предмета, тому не партесь... :-)

а мене не полишає думка, як довели до ситуації вилучення речей, звідки історія і перед ким борги

Аноним

http://kodeksy.com.ua/ka/ob_ispolnitelnom_proizvodstve/Додаток.htm

Аноним (автор вопроса)

"а мене не полишає думка, як довели до ситуації вилучення речей, звідки історія і перед ким борги" ......................

Організацію згідно перехідних положень діючого законодавства з 2019 р. мали перевести в підпорядкування міністерству, а фінансування з держбюджету, але так досі і не перевели. В бюджеті не знайшлось коштів на фінансування і законодавець не проголосував за зміни до відповідної статті в бюджеті, а організація до якої ми досі приналежні, перевела працівників на 8-годинний робочий тиждень (4 робочих дня в місяць). Така і зарплата. По кредиту з'явилась заборгованість і банк почав розсилати листи з залякуваннями. Я не юрист, тому питаюсь.

Аноним (автор вопроса)

Організацію згідно перехідних положень діючого законодавства мали перевести в підпорядкування міністерству ще з другого півріччя 2018 р. Виправляюсь.

Аноним (автор вопроса)

"Мав на увазі не те, що вас двоє, а те, що таки не можна вилучати обидва предмета, тому не партесь... :-)" .............................

Дякую!

При написании ответа используется разметка Markdown.