1915 дней назадСергій

Як правильно по закону виконавець повинен був закрити виконавча провадження по аліментах на 1/4 і відкрити на 1/6???? А то мені здається що мене тримають за лоха. Ситуація 1) Першої дружини - виконавець закрила провадження на 1/4 борги перещитала включила їх до постанови на 1/6 і відправила документ з включеним боргом на роботу. Ситуація 2. З другою дружиною - один і той же виконавець закрила 1/4 перещитала борг сказала що борг 600 грн, я зразу погодився оплатити, сплатив, видав виконавець мені довідку що боргів немає, видав постанову на 1/6 відправив на роботу документ без боргу. Проходить деякий час мене жінка подає на суд на заборгованість і пеню так як по 1/4 вмене лишився борг уже 12 тис, хоча тоді мені сказали що борг був 600 який я відразу сплатив. Терер вони мені пояснили що то борг 600 був по 1/6 а по 1/4 у мене 12 тис. Я живу і думаю що боргів в мене немає.. Кажу це добре але якщо у мене борг 12 тис то чому ви закрили провадження на 1/4 і не включили цей борг до поснанови на 1/6 і не відправили його на роботу???? Відповіді небуло. Задача (закриття і відкриття проваджень) може вирішуватись двома варіантами (по перші дружині і по дрігій) але вірного не дано???, Сказали що в мене борг 12 тис і крапка. Питання до вас юристь як правильно по закону закрити поовадження і відкрити інше по другій одужині. Поясніть будь ласка. Дайте ссилку на закон. Чи правомірні дії виконавця?

Сергій (автор вопроса)

Не вже немає тут юриста по сімейному праву? Будь ласка проконсультуйте!

Аноним

Сьогодні вихідний, напевно ж. Але у Вас така серьозна проблема, що краще на місці шукати. Але не аби якого хто попаде, а фахівця з аліментів і виконавчих проваджень.

Забагато питань і автор прагне отримати відповідь із посиланнями на законодавство, а для цього потрібно витратити час, що платно...ну або хтось з юристів має щастя володіти вільним часом

Сергій (автор вопроса)

Я запитав ссилку на статтю закона як закрити провадження з боргом і відкрити інше?

читайте ЗУ "Про виконавче провадження"

Аноним (автор вопроса)

Там нічого не сказано про борги. Я дивився ст 39 ст 40. З боргами як ? Тому що по одні дружині перенесли борг до постанови на 1/6, а по інші ні, значить його не було. Я так вважав, і довідку дали що боргу немає.Чи може бути іншій варіант?

В даному законі прописані всі дії, які можуть бути в порядку виконання рішень судів, викон. написів нотаріуса і тд.., в т.ч. порядок і підстави закриття провадження. Ніяких дій "від себе" виконавець не має права вчиняти.

При написании ответа используется разметка Markdown.