1879 дней назадМарк

Добрий день. Хочу знати Вашу думку стосовно ситуації. Існує майно ( будинок, грошові вклади, земельна ділянка) із спірним визнанням права власності. На яке опоненти подали позов, в якому вказали претензії щодо визнання власності на грошові вклади та земельні ділянки. Про будинок не було вказано у позові. Але на суді позивачі вимагають ще й поділу будинку (в позові нічого не зазначено про будинок). Чи буде суд ділити будинок?

Суд буде розглядати вимоги, які вказані в позові.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо в позові не вказано і позовні вимоги не були доповнені позивачами і суд не прийняв такі додаткові вимоги до розгляду - то суд не буде ділити цей будинок. Крім того, за додаткові позовні вимоги ще й судовий збір (не малий!) потрібно доплати перед їх поданням і срок їх подання не порушити. Детальніше - звертайтесь персонально.

Добрий день, Марк. Вам потрібно подавати відзив на позов, в якому викласти свої заперечення, звертати увагу суду, що позовні вимоги щодо будинку не були заявлені, однак, опоненти можуть одне рішення суду використовувати потім в іншій справі, доводити преюдиціальні факти не потрібно буде, якщо суд вже встановив певні обставини в справі між тими сторонами , щодо їх прав на майно.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо це спадкове майно (а воно так виглядає), то спадок не ділиться на частини і в судовому спорі теж... В такому разі - вони МОЖУТЬ, але ж ви це не уточнили - потрібно здогадуватись і здогадуватись...

Судебный сбор за требование имущественного характера - 768,4 грн.

Аноним

Аудитор херов, это ты сейчас придумал, или на харьковском СТО освоил?

При написании ответа используется разметка Markdown.