1874 дня назадпетро

Підскажіть,будь-ласка.У 2007 році батько брав кредит 25000тисяч доларів по курсу 5 гривень,з підвищенням курсу платив тільки кредит,а нараховані відсотки ні. З подальшим підвищенням перестав платити, в залогу дом. Було багато судів,а тепер прийшло письмо, що приїжає виконавча служба описувати майно.

Потрібно більш детально розбиратись у ситуації. Якщо лист надійшов від виконавчої служби, то напевно є виконавче провадження, було ухвалено рішення суду про стягнення коштів, якщо не приймали участь у судовому процесі, тоді потрібно подавати заяву про перегляд заочного рішення , оскаржувати в апеляційному порядку, дотримуватись процесуальних строків. Тому до звернення до виконавчої служби, звертайтесь спочатку до юриста, щоб не пройшли строки на оскарження рішень суду.

~= А Д В О К А Т =~

Та тут вже все зрозуміло - ви кінцево "профукали" будинок-дом і вже нічого змінити не вдасться. Поживете там ще невеликий проміжок часу. Продадуть на торгах третій особі за безцінь для погашення боргу, а вам може дадуть якісь "копійки" здачі з продажу і то не факт. Починайте шукати собі нове житло, щоб не опинитись "на вулиці" бомжувати. На жаль. Не можна було так запускати ситуацію і лиш тепер шукати грамотної юридичної підтримки.

При написании ответа используется разметка Markdown.