1270 дней назадІрина

Доброго дня. Скажіть будь ласка, якщо подвір'я закладу освіти не огорожено, хто несе відповідальность за це? Та чи мають право батьки на своїх автомобілях підїджати до ганку закладу, щоб висадити своїх дітей? Чекаємо на відповідь. Дякуємо !

~= А Д В О К А Т =~

Все залежить від вимог адміністрації закладу та від їх вищестоячого начальства. При чому тут ви?

Аноним (автор вопроса)

Я працюю у школі, постійні скарги з боку батьків щодо відсутності огорожі та авто, які заїджають на подвір'я , заважають батькам , вони і пишуть на нас скарги. З нашого боку постійно ведеться роз'яснювальна робота серед батьків учнів, що не можна підїджати до входів закладу та паркуватися на подвір'ї. Наша школа немає власного бюджету , численні заявки на місцевий департамент освіти , що закладу потрібна огорожа, залишаються не вирішені , тому що на всіх грошей не вистачає. А як бути директорові у даній ситуації?

~= А Д В О К А Т =~

І надалі обґрунтовано відписуватись від скарг... Пропонувати батькам скаржитись безпосередньо у місцевий департамент освіти та цілеспрямовано про виділення коштів на необхідні витрати, а не на бездіяльність директора - вести роз'яснювально-організаційну роботу серед батьків, напевно ви це знаєте й самостійно, адже працівник освіти - це грамотна людина, психолог за частиною власної педагогічної освіти....

Аноним (автор вопроса)

Дякуємо !

При написании ответа используется разметка Markdown.