4060 дней назадАноним

Комісійна суд.мед.експертиза дала висновки завідомо не правдиві . Як мені бути?

Стаття 384. Завідомо неправдиве показання

 1. Завідомо неправдиве показання свідка  чи  потерпілого  або завідомо   неправдивий   висновок  експерта  під  час  провадження дізнання,  досудового слідства, здійснення виконавчого провадження або  проведення  розслідування  тимчасовою  слідчою чи спеціальною тимчасовою  слідчою  комісією  Верховної  Ради України або в суді, завідомо  неправдивий  звіт  оцінювача  про  оцінку  майна під час здійснення  виконавчого провадження, а також завідомо неправильний переклад, зроблений перекладачем у таких самих випадках, -

 караються виправними  роботами  на  строк  до  двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Подавать заявление о совершении преступления, указывать аргументы

Аноним (автор вопроса)

Малику О.І. Вдячний за відповідь , що до відповідальності експертів перед законом за дачу завідомо не правдивих висновків.Питання: як довести експертови його лукавство, в нього є ліцензія на право діяльності і тому його висновки завжди законні.Це не поодинокий випадок.Їх діяльність майже не оспорима.

Сложно сказать какие доказательства использовать, нужно понимать в чем он дал ложное заключение. То, что доказывать это проблематично (учитывая, что комиссионная экспертиза) бесспорно. Если есть конкретные факты, указывать их.

Пропоную Вам наполягати, шляхом подачі колопатань, на проведенні судово-медичної експертизи судово-медичними експертами, які не входять в вертикаль міністерства охорони здоров"я. А така усатанова існує - це головне бюро судово-медичної експертизи міністерства оборони України. Саме таким способом Ви маєте можливість оминути кругову поруку між медиками, якщо вони звичайно неправі.

Аноним (автор вопроса)

Шановний Андрій Петрович!!! Вдячний за корисні поради в боротьбі з безкарним свавіллям лукавих експертів.Надіюся на дальнійшу вашу підтримку. Здоровя ВАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

При написании ответа используется разметка Markdown.